LASTİK İŞ

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN KANDİL MESAJI

Gölcük 15.05.2015 - 09:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN KANDİL MESAJI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Miraç Kandili dolayısıyla bir açıklamada bulunarak, kandillerin, milletin manevi dünyasının şekillenmesinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti.

Başkan Ellibeş, Komşuluk, akrabalık, dostluk ve dayanışma duygularını arttıran kandillerin, insanların ruh dünyasına, anlam ve gönül dünyasına ışık tutmaktadır. Mübarek Üç Aylar'ın içinde yer alan Miraç Kandili'nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine eminim.   Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin, Yaradan'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum.   Bu itibarla İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Miraç Kandili dolayısıyla bir açıklamada bulunarak, kandillerin, milletin manevi dünyasının şekillenmesinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti.

Başkan Ellibeş, Komşuluk, akrabalık, dostluk ve dayanışma duygularını arttıran kandillerin, insanların ruh dünyasına, anlam ve gönül dünyasına ışık tutmaktadır. Mübarek Üç Aylar'ın içinde yer alan Miraç Kandili'nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine eminim.

 

Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin, Yaradan'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum.

 

Bu itibarla İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.