BAŞKAN ELLİBEŞ, FETÖ DAVASINI İZLEDİ

Gündem 18.01.2018 - 14:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ, FETÖ DAVASINI İZLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Meclis üyeleri, , Ak Parti Gölcük Yönetimi Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde görülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü Gölcük Donan davasını izlediler.

Gölcük’te Donanma Komutanlığı’ndaki 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili açılan davada, 53’ü tutuklu 13’ü firari toplam 92 sanığın yargılanmasına devam edildi. Dava başladığı günden bu yana yakinen takip eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, parti yöneticileri ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kandıra’ya giderek duruşmayı izledi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş FETÖ/PDY davasını takip etmek üzere Kandıra’ya geldiklerini belirterek, “FETÖ tarafından milletin uçağı ve tankının milleti bombaladığı, ülkenin birliği ve dirliğine alçakça kast edildiği bir gün olarak tarihe geçmiştir. Şükürler olsun ki böylesine bir ihanet Türk milletinin büyük feraseti ile önlenmiştir. 15 Temmuz gecesi, vatana ihanet edenler şimdi mahkemelerde ihanetlerinin hesabını veriyorlar. Biz Türk yargısına inanıyoruz güveniyoruz. Suçu olan herkesin sonuna kadar cezasını çekmesi için bizlerde takipçisi olacağız" dedi. Devam eden davaları AK Parti olarak yakından takip ettiklerini belirten Başkan Alp “Biz 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, bütün davaları yakından takip etmeye çalışıyoruz. Bugün Kandıra’ya 92 sanıklı donanma davasını takip için geldik. Adaletin tecelli edeceği günü sabırla bekliyoruz. Savunmalar yapılıyor ve ümit ediyoruz ki mahkeme en kısa zamanda bütün faillerin hesap vereceği şekilde kararlarını verecektir. Ülkemize ihanet edenler er ya da geç cezasını çekecekler. Biz bu vesile ile hem Gölcüklü kardeşlerimize 15 Temmuzda mücadele verdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz, hem de tekrar 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Meclis üyeleri, , Ak Parti Gölcük Yönetimi Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde görülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü Gölcük Donan davasını izlediler.

Gölcük’te Donanma Komutanlığı’ndaki 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili açılan davada, 53’ü tutuklu 13’ü firari toplam 92 sanığın yargılanmasına devam edildi. Dava başladığı günden bu yana yakinen takip eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, parti yöneticileri ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kandıra’ya giderek duruşmayı izledi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş FETÖ/PDY davasını takip etmek üzere Kandıra’ya geldiklerini belirterek, “FETÖ tarafından milletin uçağı ve tankının milleti bombaladığı, ülkenin birliği ve dirliğine alçakça kast edildiği bir gün olarak tarihe geçmiştir. Şükürler olsun ki böylesine bir ihanet Türk milletinin büyük feraseti ile önlenmiştir. 15 Temmuz gecesi, vatana ihanet edenler şimdi mahkemelerde ihanetlerinin hesabını veriyorlar. Biz Türk yargısına inanıyoruz güveniyoruz. Suçu olan herkesin sonuna kadar cezasını çekmesi için bizlerde takipçisi olacağız" dedi.

Devam eden davaları AK Parti olarak yakından takip ettiklerini belirten Başkan Alp “Biz 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, bütün davaları yakından takip etmeye çalışıyoruz. Bugün Kandıra’ya 92 sanıklı donanma davasını takip için geldik. Adaletin tecelli edeceği günü sabırla bekliyoruz. Savunmalar yapılıyor ve ümit ediyoruz ki mahkeme en kısa zamanda bütün faillerin hesap vereceği şekilde kararlarını verecektir. Ülkemize ihanet edenler er ya da geç cezasını çekecekler. Biz bu vesile ile hem Gölcüklü kardeşlerimize 15 Temmuzda mücadele verdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz, hem de tekrar 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.