BAŞKAN ELLİBEŞ ''ESNAFA KREDİ KOLAYLIĞI İSTEDİK''

Gündem 01.12.2016 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ ''ESNAFA KREDİ KOLAYLIĞI İSTEDİK''

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Akp Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile Ankara dönüşü Kentsel dönüşümü konuştuk. Başkan Ellibeş “Sanayi çarşısı için esnafımızın kolay kredi çekmesi için girişimlerimiz oldu. Sonucu bekliyoruz”dedi.

Ankara'ya yeni sanayi çarşısından esnafların esnek kredileri ilgili görüşmeye giden Belediye Başkanı Mehmet Elllibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, AK parti İlçe Başkanı İdris Alp, Esnaf Kredi Kooperatifi başkanı Musa Mısırlıoğlu ve Esnaf odası Başkanı Necmi Kocaman Ankara'dan döndü. BAŞKANLARIN ANKARA ÇIKARTMASI Ankara dönüşü Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp Ankara gündemini değerlendirdik.  Başkan Ellibeş “'Bundan önceki ziyaretlerimizin bir devamı niteliğinde İlçe Başkanımızla birlikte Ankara'ya gittik. Bu sefer giderken ziyaretimizle ile ilgili olarak Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı getirdik. Sanayi çarşımızın ihalesi bitti. Müteahhit yer teslimi yapılması ve diğer teknik süreç dolduktan sonra inşaat başlayacak”dedi. BEKLENTİLERİMİZ KARŞILANACAK Başkan Ellibeş “Sanayi çarşımızdan dükkan almak isteyen esnafımızın kredi teminininde kolaylık sağlanması alternatif oluşturması adına İlçe Başkanımızla görüştük ve Ankara ziyareti yapalım dedik. Bakanımız Fikri Işık'ın da devreye girmesiyle bağlantıyı sağladık. Türkiye Esnaf Kredi Kooperatif Birliği Başkanı Abdülkadir Akgül'ü ziyaret ettik. Sanayi esnafımıza Gölcük esnafımıza  kredi konusunda bir kolaylık sağlaması öncelik verilmesi adına tekliflerimizi belirttik, isteklerimizi belirttik. Kendileri de yardımcı olma konusunda söz verdiler. Halk bankasından krediyi alıp halkımıza verecekler. Olumlu geçti. Umut ediyoruz ki beklentileri karşılayacak bir altyapı oluştu”.   GÖLCÜK'TE YATIRIMLARLA İLGİLİ SORUN YOK Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü'ne de gittik. Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüzde devam eden işlerimiz ve çarşıdaki dönüşüm ile ilgili çalışmalarımızda bir sorun yok. Sıkıntı görünmüyor. Denizevleri'nin ihalesi muhtemelen Ocak-Şubat gibi inşaat başlar. Milli Savunma Bakanımıza uğradık. Hem nezaket ziyareti hem de Gölcük'le ilgili  projelerimizle ilgili destekleri sürüyor. . Destekleri her zaman devam ediyor dedi. Hafta sonu Gölcük yatırımları ile ilgili Bakanımız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ben ve ilçe başkanımızla birlikte toplantı yapacağız. Hem kendi yatırımlarımız hemde Devlet yatırımlarını masaya yatıracağız. Gölcük'te yatırımlarla ilgili sorun yok”dedi.  
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Akp Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile Ankara dönüşü Kentsel dönüşümü konuştuk. Başkan Ellibeş “Sanayi çarşısı için esnafımızın kolay kredi çekmesi için girişimlerimiz oldu. Sonucu bekliyoruz”dedi.

Ankara'ya yeni sanayi çarşısından esnafların esnek kredileri ilgili görüşmeye giden Belediye Başkanı Mehmet Elllibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, AK parti İlçe Başkanı İdris Alp, Esnaf Kredi Kooperatifi başkanı Musa Mısırlıoğlu ve Esnaf odası Başkanı Necmi Kocaman Ankara'dan döndü.

BAŞKANLARIN ANKARA ÇIKARTMASI
Ankara dönüşü Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp Ankara gündemini değerlendirdik.  Başkan Ellibeş “'Bundan önceki ziyaretlerimizin bir devamı niteliğinde İlçe Başkanımızla birlikte Ankara'ya gittik. Bu sefer giderken ziyaretimizle ile ilgili olarak Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı getirdik. Sanayi çarşımızın ihalesi bitti. Müteahhit yer teslimi yapılması ve diğer teknik süreç dolduktan sonra inşaat başlayacak”dedi.

BEKLENTİLERİMİZ KARŞILANACAK
Başkan Ellibeş “Sanayi çarşımızdan dükkan almak isteyen esnafımızın kredi teminininde kolaylık sağlanması alternatif oluşturması adına İlçe Başkanımızla görüştük ve Ankara ziyareti yapalım dedik. Bakanımız Fikri Işık'ın da devreye girmesiyle bağlantıyı sağladık. Türkiye Esnaf Kredi Kooperatif Birliği Başkanı Abdülkadir Akgül'ü ziyaret ettik. Sanayi esnafımıza Gölcük esnafımıza  kredi konusunda bir kolaylık sağlaması öncelik verilmesi adına tekliflerimizi belirttik, isteklerimizi belirttik. Kendileri de yardımcı olma konusunda söz verdiler. Halk bankasından krediyi alıp halkımıza verecekler. Olumlu geçti. Umut ediyoruz ki beklentileri karşılayacak bir altyapı oluştu”.  

GÖLCÜK'TE YATIRIMLARLA İLGİLİ SORUN YOK
Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü'ne de gittik. Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüzde devam eden işlerimiz ve çarşıdaki dönüşüm ile ilgili çalışmalarımızda bir sorun yok. Sıkıntı görünmüyor. Denizevleri'nin ihalesi muhtemelen Ocak-Şubat gibi inşaat başlar. Milli Savunma Bakanımıza uğradık. Hem nezaket ziyareti hem de Gölcük'le ilgili  projelerimizle ilgili destekleri sürüyor. . Destekleri her zaman devam ediyor dedi. Hafta sonu Gölcük yatırımları ile ilgili Bakanımız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ben ve ilçe başkanımızla birlikte toplantı yapacağız. Hem kendi yatırımlarımız hemde Devlet yatırımlarını masaya yatıracağız. Gölcük'te yatırımlarla ilgili sorun yok”dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.