LASTİK İŞ

BAŞKAN ELLİBEŞ DENETİMDE

Gölcük 20.06.2018 - 17:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ DENETİMDE

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kapaköprü Mahallesinde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş, vatandaşların yılın her dönemi içinde çevreye ve doğaya karşı biraz daha fazla hassasiyet göstererek hareket etmelerini istediğini belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kapaköprü Mahallesinde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş, vatandaşların yılın her dönemi içinde çevreye ve doğaya karşı biraz daha fazla hassasiyet göstererek hareket etmelerini istediğini belirtti. Zamansız bırakılan görüntü ve çevre kirliliğine neden olan çöplerin saatli çöp uygulamasının olduğu mahallelerde sağlam poşetlerle çöp toplama saatlerinde çıkartılmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Başkan Ellibeş, “Hizmetlerin istenilen düzeyde sonuçlanması belediye ile halkın el ele vermesiyle gerçekleşir” dedi. Çevreye Zarar Veren Kişileri Bize Bildirin Vatandaşlarımız arasından bu uygulamaya karşı olumsuz yönde hareket edenlerin olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, “Bölgesine karşı duyarlı vatandaşlarımızın Alo 153 ücretsiz hattını arayarak çevreye ve doğaya zarar veren kişileri bizlere bildirmelerini istiyoruz. Yapılacak bu şikâyetler doğrultusunda belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri gereken uygulamayı yaparak bu vatandaşlara önce ihtar vererek daha dikkatli olmaları konusunda uyarılacaktır. Yapılan bu uyarılar karşısında davranışlarına devam eden kişi veya kişilere gereken yasal işlem yapılacaktır. Önce insan diyerek başladığımız hizmet yolunda, hizmetin insan için olduğunun bilincindeyiz ve Gölcük halkı için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Sağlıklı bir yaşam için temizlik şart” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kapaköprü Mahallesinde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş, vatandaşların yılın her dönemi içinde çevreye ve doğaya karşı biraz daha fazla hassasiyet göstererek hareket etmelerini istediğini belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kapaköprü Mahallesinde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş, vatandaşların yılın her dönemi içinde çevreye ve doğaya karşı biraz daha fazla hassasiyet göstererek hareket etmelerini istediğini belirtti. Zamansız bırakılan görüntü ve çevre kirliliğine neden olan çöplerin saatli çöp uygulamasının olduğu mahallelerde sağlam poşetlerle çöp toplama saatlerinde çıkartılmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Başkan Ellibeş, “Hizmetlerin istenilen düzeyde sonuçlanması belediye ile halkın el ele vermesiyle gerçekleşir” dedi.
Çevreye Zarar Veren Kişileri Bize Bildirin
Vatandaşlarımız arasından bu uygulamaya karşı olumsuz yönde hareket edenlerin olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, “Bölgesine karşı duyarlı vatandaşlarımızın Alo 153 ücretsiz hattını arayarak çevreye ve doğaya zarar veren kişileri bizlere bildirmelerini istiyoruz. Yapılacak bu şikâyetler doğrultusunda belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri gereken uygulamayı yaparak bu vatandaşlara önce ihtar vererek daha dikkatli olmaları konusunda uyarılacaktır. Yapılan bu uyarılar karşısında davranışlarına devam eden kişi veya kişilere gereken yasal işlem yapılacaktır. Önce insan diyerek başladığımız hizmet yolunda, hizmetin insan için olduğunun bilincindeyiz ve Gölcük halkı için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Sağlıklı bir yaşam için temizlik şart” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.