LASTİK İŞ

BAŞKAN’DAN BEYAZ MELEKLERE YEMEK

25.05.2016 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN’DAN BEYAZ MELEKLERE YEMEK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla Devlet Hastanesinde çalışan Hemşirelere Aşiyan tesislerinde yemek verdi.

Düzenlenen Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hastane Yöneticisi Bahattin Koç, Hastane yönetimi ve hemşireler katıldı. EN KUTSAL MESLEĞİ YAPIYORSUNUZ Başkan Ellibeş “ Doktorların yüzü,eli, ayağı olan Hemşirelerimizin gününü kutluyorum. Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini hemşire arkadaşlarımız gerçekleştiriyor. Görevlerinde başarılar diliyorum. Hemşireler, sağlık sektörünün vazgeçilmez temsilcisidir. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden büyük bir gayret ve özveriyle mesleğini yerine getiren ve beyaz melekler diye hitap ettiğimiz hemşirelerimizin bu özel gününü en içten duygularımla kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. HEDİYE VERİLDİ Hastane Yöneticisi Bahattin Koç” Tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutluyorum.  Mesleklerini 25 yıldır başarıyla yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Ellibeş, ve hastane Yöneticisi Bahattin Koç, mesleklerinde 25 yılı dolduran hemşirelere  hediye verdi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla Devlet Hastanesinde çalışan Hemşirelere Aşiyan tesislerinde yemek verdi.

Düzenlenen Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hastane Yöneticisi Bahattin Koç, Hastane yönetimi ve hemşireler katıldı.

EN KUTSAL MESLEĞİ YAPIYORSUNUZ

Başkan Ellibeş “ Doktorların yüzü,eli, ayağı olan Hemşirelerimizin gününü kutluyorum. Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini hemşire arkadaşlarımız gerçekleştiriyor. Görevlerinde başarılar diliyorum. Hemşireler, sağlık sektörünün vazgeçilmez temsilcisidir. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden büyük bir gayret ve özveriyle mesleğini yerine getiren ve beyaz melekler diye hitap ettiğimiz hemşirelerimizin bu özel gününü en içten duygularımla kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

HEDİYE VERİLDİ

Hastane Yöneticisi Bahattin Koç” Tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutluyorum.  Mesleklerini 25 yıldır başarıyla yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Ellibeş, ve hastane Yöneticisi Bahattin Koç, mesleklerinde 25 yılı dolduran hemşirelere  hediye verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.