LASTİK İŞ

BAŞHEKİM PEHLEVAN ASALETİNİ ALDI

Sağlık 10.01.2017 - 11:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞHEKİM PEHLEVAN ASALETİNİ ALDI

Yaklaşık 6 aydır Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı görevini yürüten Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bir süre önce vekaleten başhekimliği görevine getirilmişti. Pehlevan asaletini aldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Dr. Bahattin Koç 2016 Haziran ayında görevinden istifa etmişti. Gölcük Hastanesi’nde önemli yenilikleri hayata geçiren Dr. Koç’un istifasının ardından yerine vekaleten başhekim yardımcısı Op. Dr. Yüksel Pehlevan getirilmişti. Yaklaşık 6 aylık vekalet sürecinin sonunda Pehlevan asaletini aldı. Dün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Pehlevan için tören düzenlendi. Törene Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, hastanenin tıbbi idari ve mali yönetimi katıldı.   ERGÜNEY ÇİÇEK TAKDİM ETTİ Düzenlenen törende Genel Sekreter Şenol Ergüney, asaletini alan Başhekim Yüksel Pehlevan’a çiçek takdiminde bulundu. Pehlevan’a görevinde başarılar dileyen Ergüney, “Yeni görevinin hem kendisine hem de Gölcük halkına hayırlı olmasını diliyorum. Gölcük İlçemiz giderek gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Güçlü bir devlet hastanesi olma yolunda ilerliyor. Başhekim Pehlevan’ın da buna katkı sağlayacağını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.     PEHLEVAN: SON DERECEK MUTLUYUM Asaletine kavuşan Op. Dr. Yüksel Pehlevan şunları söyledi: “Bana bu görevi layık gören tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Gölcük benim ilk göz ağrım. Göreve uzaman olarak ilk burada başladım. Bölge halkına hizmet vermekten dolayı son derece mutluyum. Sağlık hizmetlerini daha da yukarı çıkartmak için elimden geleni yapacağım. Amaç her gelen hastayı güler yüzle karşılamak ve şifa ile göndermek.”   OP. DR. YÜKSEL PEHLEVAN KİMDİR? Artvin'in Şavşat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Artvin’ de tamamlandı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Uzmanlığını SSK Bakırköy Doğumevi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği'nde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. 2000 yılında Kadın Doğum Uzmanı olarak SSK Gölcük 82. Yıl Hastanesine atandı. 2003 yılına kadar bu görevde kaldı. Daha sonra SSK İzmit Bölge Hastanesinde göreve başladı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin 2007 yılında açılmasıyla İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde başhekim yardımcısı ve kadın doğum uzmanı olarak görev yaptı. Kamu Hastaneler Birliğinin kurulmasıyla, bu hastanede yönetici olarak görev aldı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin İzmit Seka Devlet Hastanesine bağlanıp bu hastanenin ek binası olmasından sonra başhekim yardımcısı olarak görevine devam etti. Son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak göreve başladı. Şu an görevine hastane yöneticisi ve başhekim olarak devam etmektedir. Op. Dr. Yüksel Pehlevan evli ve 3 çocuk babasıdır.  
Yaklaşık 6 aydır Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı görevini yürüten Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bir süre önce vekaleten başhekimliği görevine getirilmişti. Pehlevan asaletini aldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Dr. Bahattin Koç 2016 Haziran ayında görevinden istifa etmişti. Gölcük Hastanesi’nde önemli yenilikleri hayata geçiren Dr. Koç’un istifasının ardından yerine vekaleten başhekim yardımcısı Op. Dr. Yüksel Pehlevan getirilmişti. Yaklaşık 6 aylık vekalet sürecinin sonunda Pehlevan asaletini aldı. Dün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Pehlevan için tören düzenlendi. Törene Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, hastanenin tıbbi idari ve mali yönetimi katıldı.

 

ERGÜNEY ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Düzenlenen törende Genel Sekreter Şenol Ergüney, asaletini alan Başhekim Yüksel Pehlevan’a çiçek takdiminde bulundu. Pehlevan’a görevinde başarılar dileyen Ergüney, “Yeni görevinin hem kendisine hem de Gölcük halkına hayırlı olmasını diliyorum. Gölcük İlçemiz giderek gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Güçlü bir devlet hastanesi olma yolunda ilerliyor. Başhekim Pehlevan’ın da buna katkı

sağlayacağını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

hfdg

 

PEHLEVAN: SON DERECEK MUTLUYUM

Asaletine kavuşan Op. Dr. Yüksel Pehlevan şunları söyledi: “Bana bu görevi layık gören tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Gölcük benim ilk göz ağrım. Göreve uzaman olarak ilk burada başladım. Bölge halkına hizmet vermekten dolayı son derece mutluyum. Sağlık hizmetlerini daha da yukarı çıkartmak için elimden geleni yapacağım. Amaç her gelen hastayı güler yüzle karşılamak ve şifa ile göndermek.”

 

OP. DR. YÜKSEL PEHLEVAN KİMDİR?

Artvin'in Şavşat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Artvin’ de tamamlandı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Uzmanlığını SSK Bakırköy Doğumevi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği'nde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. 2000 yılında Kadın Doğum Uzmanı olarak SSK Gölcük 82. Yıl Hastanesine atandı. 2003 yılına kadar bu görevde kaldı. Daha sonra SSK İzmit Bölge Hastanesinde göreve başladı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin 2007 yılında açılmasıyla İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde başhekim yardımcısı ve kadın doğum uzmanı olarak görev yaptı. Kamu Hastaneler Birliğinin kurulmasıyla, bu hastanede yönetici olarak görev aldı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin İzmit Seka Devlet Hastanesine bağlanıp bu hastanenin ek binası olmasından sonra başhekim yardımcısı olarak görevine devam etti.

Son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak göreve başladı. Şu an görevine hastane yöneticisi ve başhekim olarak devam etmektedir. Op. Dr. Yüksel Pehlevan evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.