LASTİK İŞ
ismail

BAŞARIYI KUTLADILAR

Eğitim 21.11.2015 - 09:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞARIYI KUTLADILAR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Piri Reis İlkokul Müdürü Cemalettin Yılmaz, Piri Reis İlk Okulu öğrencisi, aynı zamanda okul başkanı ve resim yarışması birincisi Defne Torun, Hocası Deniz Yüksel ve annesi Pervin Torun’u makamında ağırladı.

Başkan Ellibeş’in kendilerini makamında ağırlamasından dolayı memnun olduklarını dile getiren Piri Reis İlkokulu Müdürü Cemalettin Yılmaz, resim yarışmasında birinci olan Defne Torun hakkında bilgilendirmelerde bulunup, okulun bazı ihtiyaçları hakkında istek ve taleplerini de iletti.   Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, çocuklarımız bizlerin umudu, yarınımız, geleceğimizin teminatı. Onların toplumuza ve bizlere en yararlı bir birey olarak yetişmeleri hepimizin ortak arzusu. Bu anlamda biz Gölcük Belediyesi olarak Eğitimcilerimizin her zaman yanında olup, istek ve taleplerini yerine getireceğiz. Bu anlamda geleceğe ışık tutabilecek gençlerimizden biri olan Defne Torun’u gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi.   Ziyaret Başkan Mehmet Ellibeş’in resim yarışmasında birinci olan Defne Torun’a başarılarından dolayı plaket takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Piri Reis İlkokul Müdürü Cemalettin Yılmaz, Piri Reis İlk Okulu öğrencisi, aynı zamanda okul başkanı ve resim yarışması birincisi Defne Torun, Hocası Deniz Yüksel ve annesi Pervin Torun’u makamında ağırladı.

Başkan Ellibeş’in kendilerini makamında ağırlamasından dolayı memnun olduklarını dile getiren Piri Reis İlkokulu Müdürü Cemalettin Yılmaz, resim yarışmasında birinci olan Defne Torun hakkında bilgilendirmelerde bulunup, okulun bazı ihtiyaçları hakkında istek ve taleplerini de iletti.

 

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, çocuklarımız bizlerin umudu, yarınımız, geleceğimizin teminatı. Onların toplumuza ve bizlere en yararlı bir birey olarak yetişmeleri hepimizin ortak arzusu. Bu anlamda biz Gölcük Belediyesi olarak Eğitimcilerimizin her zaman yanında olup, istek ve taleplerini yerine getireceğiz. Bu anlamda geleceğe ışık tutabilecek gençlerimizden biri olan Defne Torun’u gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi.

 

Ziyaret Başkan Mehmet Ellibeş’in resim yarışmasında birinci olan Defne Torun’a başarılarından dolayı plaket takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.