LASTİK İŞ

BARO'DA EĞİTİM SEMİNERİ

Gündem 23.10.2017 - 18:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARO'DA EĞİTİM SEMİNERİ

Kocaeli Barosu’nun Kredi ve Kefalet Sözleşmeleri” konulu meslek içi eğitim seminerini Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Eğitim Salonu’nda gerçekleştirdi

İlimizin en etkili kuruluşlarından biri olan Kocaeli Barosu, “Kredi Ve Kefalet Sözleşmelerİ” konulu meslek içi eğitim seminerini dün Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Eğitim Salonu’nda düzenledi. Gerçekleştirilen seminere Kocaeli Baro Başkanı Avukat Sertif Gökçe ve çok sayıda avukat katılım gösterdi. Seminerde eğitmen olarak Ankara Üniversitesi Profesör Doktor Şebnem Akipek Öcal katıldı. ÖNEMLİ KONULAR İŞLEYECEĞİZ Seminer öncesi konuşma yapan Kocaeli Baro Başkan Yardımcısı Avukat Nuri Almaz “Toplumun tamamını ilgilendiren “Kredi ve Kefalet sözleşmeleri”  hakkında değerli hocamız bizlere önemli bilgiler aktaracaktır. Kocaeli Barosu olarak bu tür önemli konuları işlemeye devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın bu konuda bilgilerini yenilemesi bizler için çok önemli” dedi. Seminer yemek molasının ardından gün boyu devam etti.
Kocaeli Barosu’nun Kredi ve Kefalet Sözleşmeleri” konulu meslek içi eğitim seminerini Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Eğitim Salonu’nda gerçekleştirdi

İlimizin en etkili kuruluşlarından biri olan Kocaeli Barosu, “Kredi Ve Kefalet Sözleşmelerİ” konulu meslek içi eğitim seminerini dün Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Eğitim Salonu’nda düzenledi. Gerçekleştirilen seminere Kocaeli Baro Başkanı Avukat Sertif Gökçe ve çok sayıda avukat katılım gösterdi. Seminerde eğitmen olarak Ankara Üniversitesi Profesör Doktor Şebnem Akipek Öcal katıldı.

ÖNEMLİ KONULAR İŞLEYECEĞİZ

Seminer öncesi konuşma yapan Kocaeli Baro Başkan Yardımcısı Avukat Nuri Almaz “Toplumun tamamını ilgilendiren “Kredi ve Kefalet sözleşmeleri”  hakkında değerli hocamız bizlere önemli bilgiler aktaracaktır. Kocaeli Barosu olarak bu tür önemli konuları işlemeye devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın bu konuda bilgilerini yenilemesi bizler için çok önemli” dedi. Seminer yemek molasının ardından gün boyu devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.