LASTİK İŞ
ismail

BARAKA CAFE 7. YILINI KUTLADI

Değirmendere 17.06.2019 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BARAKA CAFE 7. YILINI KUTLADI

Gölcük Değirmendere’de hizmet veren Baraka Cafe 7. yıl dönümünü çok özel bir programla kutladı. Konuklarına Mary Jane müzik grubunun unutulmaz bir akşam yaşatan Baraka Cafe’de eğlenceli dakikalar yaşandı

MÜTHİŞ KONSER Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında hizmet veren Baraka Cafe 7. Yıl dönümünü harika bir konserle kutladı. Ülkemizde ve yurt dışında birçok konser veren Mary Jane müzik grubunun konseri ile yedinci yılını geride bırakan Baraka Cafe’de eğlenceli anlar yaşandı.  Mary Jane müzik grubu üyeleri Ömer, Arda, İlker ve Begüm seslendirdikleri şarkılarla ve sahne enerjileriyle konaklara müzik ziyafeti çektiler. YILDÖNÜMÜ PASTASI KESİLDİ Yedinci yıl dönümünde konuklarını bu sevince ortak eden Baraka Cafe sahibi İzzet İlhan Safkan“Mary Jane müzik grubunun konseriyle yedinci yılımızı kutladık. Bize yıllardır büyük ilgi gösteren değerli Gölcüklülere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kentimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi. Baraka Cafe’de yedinci yıl kutlamalarında görev yapan personel ve Mary Jane müzik grubunun üyeleriyle birlikte kesilen yıldönümü pastanın ardından tamamlandı.
Gölcük Değirmendere’de hizmet veren Baraka Cafe 7. yıl dönümünü çok özel bir programla kutladı. Konuklarına Mary Jane müzik grubunun unutulmaz bir akşam yaşatan Baraka Cafe’de eğlenceli dakikalar yaşandı

MÜTHİŞ KONSER

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında hizmet veren Baraka Cafe 7. Yıl dönümünü harika bir konserle kutladı. Ülkemizde ve yurt dışında birçok konser veren Mary Jane müzik grubunun konseri ile yedinci yılını geride bırakan Baraka Cafe’de eğlenceli anlar yaşandı.  Mary Jane müzik grubu üyeleri Ömer, Arda, İlker ve Begüm seslendirdikleri şarkılarla ve sahne enerjileriyle konaklara müzik ziyafeti çektiler.

YILDÖNÜMÜ PASTASI KESİLDİ

Yedinci yıl dönümünde konuklarını bu sevince ortak eden Baraka Cafe sahibi İzzet İlhan Safkan“Mary Jane müzik grubunun konseriyle yedinci yılımızı kutladık. Bize yıllardır büyük ilgi gösteren değerli Gölcüklülere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kentimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi. Baraka Cafe’de yedinci yıl kutlamalarında görev yapan personel ve Mary Jane müzik grubunun üyeleriyle birlikte kesilen yıldönümü pastanın ardından tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.