LASTİK İŞ
ismail

BALIK HALLERİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Kocaeli 20.08.2017 - 21:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BALIK HALLERİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi yeni av sezonu öncesinde balık hallerinde tadilat çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezon ile birlikte balık halleri yeni görünümleriyle hizmet vermeye başlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül'de yeni av sezonunun açılmasına az bir zaman kala balık hallerinde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ereğli ve Başiskele Karşıyaka Balık Hallerinde yenileme çalışmaları sürdürülüyor. 6 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan Ereğli Balık Hali'nde 8 adet satış yeri, 1 adet kafeterya ve 8 adet tekne bakım ve ağ onarım alanının bulunduğu alanın boya ve sıva işleri yapılıyor. Ayrıca 150 metrekare alan güvenlik sebebiyle çitlerle çevriliyor. Karşıyaka Balık Hali'nde ise 8 bin metrekare alan üzerinde 12 dükkan ve 1 kafeteryanın bulunduğu alanda çatının sundurmaları uzatılıyor. Mezatta gölge alan oluşturma ve balıkların daha taze kalmasını sağlamak için planlanan çalışmada, dükkan önleri sundurma ile güneşten ve olası yağmurdan korunacak. Her iki alanda da yapılan tadilatlar ile birlikte alanda bulunan kameraların tamamı da yenileniyor. 12 kamera 32'ye çıkarılıyor.    
KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi yeni av sezonu öncesinde balık hallerinde tadilat çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezon ile birlikte balık halleri yeni görünümleriyle hizmet vermeye başlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül'de yeni av sezonunun açılmasına az bir zaman kala balık hallerinde yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ereğli ve Başiskele Karşıyaka Balık Hallerinde yenileme çalışmaları sürdürülüyor. 6 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan Ereğli Balık Hali'nde 8 adet satış yeri, 1 adet kafeterya ve 8 adet tekne bakım ve ağ onarım alanının bulunduğu alanın boya ve sıva işleri yapılıyor. Ayrıca 150 metrekare alan güvenlik sebebiyle çitlerle çevriliyor.


Karşıyaka Balık Hali'nde ise 8 bin metrekare alan üzerinde 12 dükkan ve 1 kafeteryanın bulunduğu alanda çatının sundurmaları uzatılıyor. Mezatta gölge alan oluşturma ve balıkların daha taze kalmasını sağlamak için planlanan çalışmada, dükkan önleri sundurma ile güneşten ve olası yağmurdan korunacak. Her iki alanda da yapılan tadilatlar ile birlikte alanda bulunan kameraların tamamı da yenileniyor. 12 kamera 32'ye çıkarılıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.