LASTİK İŞ

BALIK FİYATLARI DEĞİŞMEDİ

Ekonomi 11.06.2020 - 16:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BALIK FİYATLARI DEĞİŞMEDİ

Balık sezonun kapanmasıyla birlikte balıkçılarda 6 çeşit balık haricinde balık kalmadı. Sezondan dolayı balıkların azalması fiyatlara yansımadı.

Balık sezonun kapanması balıkhanelerde balıklar azaldığını belirten Rizeli Kardeşler Balık Resteurant sahibi Mehmet Ali Kurtuluş; “CORONA Virüs balıkları satışları ve alışlarını etkilemedi. Pandemi döneminde bizler evlere pişmiş ve çiğ balık servisini yapıyorduk. Halen bu servislerimiz en hızlı şekilde devam ediyor. Balığın azalması balık sezonun kapanmasıdır. Şu anda istavrit, hamsi, levrek, çupra, somun ve Alabalık dışında balıklarda büyük oranda azalma var. Şu anda tezgaha gelen balıklar taze ve günlüktür. Buzhane balığı yoktur. Tam bir yıldır balık fiyatları değişmedi. balığın azalması asla ve asla fiyatlara yansımadı. Şu anda tezgahta bulunan balık fiyatları geçen yılla aynı fiyatla devam ediyor. Sardalya balığı 25, tekir balığı 35, alabalık tane 8, yerli somon 35, levrek 40, deniz çupra 70 kara deniz çupra 40, istavrit 30, hamsi 30, hamsi 30 ve kara deniz mezgit balığı 50 lira olarak tezgahta yerini aldı. Tezgahta bulunan tüm balıklar günlük ve tazedir” dedi. Fahri  Haner
Balık sezonun kapanmasıyla birlikte balıkçılarda 6 çeşit balık haricinde balık kalmadı. Sezondan dolayı balıkların azalması fiyatlara yansımadı.

Balık sezonun kapanması balıkhanelerde balıklar azaldığını belirten Rizeli Kardeşler Balık Resteurant sahibi Mehmet Ali Kurtuluş; “CORONA Virüs balıkları satışları ve alışlarını etkilemedi. Pandemi döneminde bizler evlere pişmiş ve çiğ balık servisini yapıyorduk. Halen bu servislerimiz en hızlı şekilde devam ediyor. Balığın azalması balık sezonun kapanmasıdır. Şu anda istavrit, hamsi, levrek, çupra, somun ve Alabalık dışında balıklarda büyük oranda azalma var. Şu anda tezgaha gelen balıklar taze ve günlüktür. Buzhane balığı yoktur. Tam bir yıldır balık fiyatları değişmedi. balığın azalması asla ve asla fiyatlara yansımadı. Şu anda tezgahta bulunan balık fiyatları geçen yılla aynı fiyatla devam ediyor.

Sardalya balığı 25, tekir balığı 35, alabalık tane 8, yerli somon 35, levrek 40, deniz çupra 70 kara deniz çupra 40, istavrit 30, hamsi 30, hamsi 30 ve kara deniz mezgit balığı 50 lira olarak tezgahta yerini aldı. Tezgahta bulunan tüm balıklar günlük ve tazedir” dedi.

Fahri  Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.