LASTİK İŞ
ismail

BAKANLIK UYARDI SICAKTA POKEMON ARAMAYIN

Gündem 14.07.2016 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAKANLIK UYARDI SICAKTA POKEMON ARAMAYIN

Tüm dünyayı saran Pokemon Go çılgınlığına Sağlık Bakanlığı'ndan ilginç bir uyarı geldi.

Bakanlık, resmi facebook adresinden bir vatandaşın yazdığı soruya verdiği eğlenceli yanıtta, "Güneş ışınlarının dik geldiği 11-16 saatleri arasında pokemon aramanızı tavsiye etmiyoruz. Yolda yürürken, özellikle karşıdan karşıya geçerken, telefon ekranına değil, yola bakmanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı. Pokemon Go çılgınlığı tüm dünyada sürerken, Türkiye Sağlık Bakanlığı'nın facebook adresine, bakanlık ile bir vatandaş arasında geçen eğlenceli bir diyalog yansıdı. Öğlen bakanlık hesabından yapılan paylaşımda, "ışınlarının dik geldiği öğle saatlerinde mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın" uyarısı yapıldı. Uyarı paylaşımının altına ise bir facebook kullanıcısı, "Ya pokemon aramak içinde mi çıkamıcaz ya" mesajını attı.   "11-16 saatleri arasında Pokemon aramayın"Bakanlığın, vatandaşın sorusuna verdiği eğlenceli yanıt ise dikkati çekti. Bakanlık yanıtında, "Evet, güneş ışınlarının dik geldiği 11-16 saatleri arasında pokemon aramanızı tavsiye etmiyoruz. Yolda yürürken, özellikle karşıdan karşıya geçerken, telefon ekranına değil, yola bakmanızı öneriyoruz. Sağlıklı günler diliyoruz" ifadeleri yer aldı.
Tüm dünyayı saran Pokemon Go çılgınlığına Sağlık Bakanlığı'ndan ilginç bir uyarı geldi.

Bakanlık, resmi facebook adresinden bir vatandaşın yazdığı soruya verdiği eğlenceli yanıtta, "Güneş ışınlarının dik geldiği 11-16 saatleri arasında pokemon aramanızı tavsiye etmiyoruz. Yolda yürürken, özellikle karşıdan karşıya geçerken, telefon ekranına değil, yola bakmanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

Pokemon Go çılgınlığı tüm dünyada sürerken, Türkiye Sağlık Bakanlığı'nın facebook adresine, bakanlık ile bir vatandaş arasında geçen eğlenceli bir diyalog yansıdı. Öğlen bakanlık hesabından yapılan paylaşımda, "ışınlarının dik geldiği öğle saatlerinde mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın" uyarısı yapıldı. Uyarı paylaşımının altına ise bir facebook kullanıcısı, "Ya pokemon aramak içinde mi çıkamıcaz ya" mesajını attı.

 

"11-16 saatleri arasında Pokemon aramayın"Bakanlığın, vatandaşın sorusuna verdiği eğlenceli yanıt ise dikkati çekti. Bakanlık yanıtında, "Evet, güneş ışınlarının dik geldiği 11-16 saatleri arasında pokemon aramanızı tavsiye etmiyoruz. Yolda yürürken, özellikle karşıdan karşıya geçerken, telefon ekranına değil, yola bakmanızı öneriyoruz. Sağlıklı günler diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.