LASTİK İŞ
ismail

BAKAN'DAN GÖLCÜK CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ZİYARET

Gölcük 03.04.2017 - 19:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAKAN'DAN GÖLCÜK CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ZİYARET

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’yi ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle tarafından kapıda karşılanan Milli Savunma Bakanı  Fikri Işık ve ValiHasan Basri Güzeloğlu’na, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk keskin, AK pati İl Başkanı Şmesettin Ceyhan ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp eşlik etti. Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’nin  odasına geçerek burada bir süre sohbet eden, Milli Savunma Bakanımız  Fikri Işık ve Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Ekim ayında hizmete açılan Adalet Sarayını gezdiler ve  çok beğendiklerini  belirterek,  hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle , Milli Savunma Bakanımız  Fikri Işık ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini belirterek, teşekkür etti.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’yi ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle tarafından kapıda karşılanan Milli Savunma Bakanı  Fikri Işık ve ValiHasan Basri Güzeloğlu’na, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk keskin, AK pati İl Başkanı Şmesettin Ceyhan ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp eşlik etti.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’nin  odasına geçerek burada bir süre sohbet eden, Milli Savunma Bakanımız  Fikri Işık ve Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Ekim ayında hizmete açılan Adalet Sarayını gezdiler ve  çok beğendiklerini  belirterek,  hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle , Milli Savunma Bakanımız  Fikri Işık ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini belirterek, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.