LASTİK İŞ
ismail

''AYRILMAYIN FİYATI İNDİRELİM'

Gündem 09.10.2015 - 13:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''AYRILMAYIN FİYATI İNDİRELİM'

Cemaat kanallarını bünyesinden kaldıran Digiturk, aboneliklerini iptal etmek isteyenlere "indirim yapalım" diyor.

Katarlı Bein Media’nın TMSF’den altığı Digiturk, skandal bir karara imza attı. Savcılığın isteği üzerine Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV’yi plaftormdan attı. Vatandaşlar söz konusu uygulamayı “basın özgürlüğüne darbe” diye adlandırarak karara isyan etti. Yaklaşık 5 milyon üyesi bulunan platformun yüzbinlerce üyesi de abonelik iptali için kurumu aradı. Kurum yetkilileri aboneliklerini iptal etmek isteyenlere de “indirimli,alternatif paketlerle” yanıt verdi. Yani Digiturk tepkili abonelerine “gitmeyin,faturanızı düşürelim” dedi.
Cemaat kanallarını bünyesinden kaldıran Digiturk, aboneliklerini iptal etmek isteyenlere "indirim yapalım" diyor.

Katarlı Bein Media’nın TMSF’den altığı Digiturk, skandal bir karara imza attı. Savcılığın isteği üzerine Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV’yi plaftormdan attı. Vatandaşlar söz konusu uygulamayı “basın özgürlüğüne darbe” diye adlandırarak karara isyan etti.

Yaklaşık 5 milyon üyesi bulunan platformun yüzbinlerce üyesi de abonelik iptali için kurumu aradı. Kurum yetkilileri aboneliklerini iptal etmek isteyenlere de “indirimli,alternatif paketlerle” yanıt verdi. Yani Digiturk tepkili abonelerine “gitmeyin,faturanızı düşürelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.