LASTİK İŞ

AYNACI ''İYİ PARTİ DEMOKRASİ DERSİ VERDİ''

Asayiş 06.08.2019 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''İYİ PARTİ DEMOKRASİ DERSİ VERDİ''

Haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı; “Türk milletinin en son liman olarak gördüğü ve geleceğe ait umut ışığını taşıdığı İyilik ve cesurluk hareketinin temsilcisi İYİ Parti, Türk milletine bir demokrasi dersi vermiştir” dedi.

Parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştiren İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada ilk olarak kurban bayramı ile yaptığı açıklamada şunları söyledi. Başkan Aynacı; “Bayramlar insanların kucaklaşma, yakınlaşma, kaynaşma günleridir. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlisidir bayram günleri. Vesile olalım. Kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa, tat alalım, varalım yüce Allah'a, Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.  İYİ Partinin genel kurulunu değerlendiren Başkan Aynacı; “Kurban bayramı arifesinde Yüce Türk milletinin en son liman olarak gördüğü ve geleceğe ait umut ışığını taşıdığı İyilik ve cesurluk hareketinin temsilcisi İYİ Parti, Türk milletine bir demokrasi dersi vermiştir. Türkiye'de hiçbir siyasi partinin cesaret edemeyeceği bir sistemle kongreye giderek genel idare kurullarını delegelerinin özgür iradesi ile çarşaf liste şeklinde belirlemiştir. Yapılan kongremizde genel idare kuruluna aday olan parti üyeleri demokratik bir yarış içerisinde çalışmalarını yaparak delegelerin vermiş olduğu karara da saygı göstererek tüm ülkeye olması gereken bir demokrasi dersi vermişlerdir. Genel idare kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum.  Kocaeli'de genel idare kuruluna sayın Cumali Durmuş Bey seçilmiştir. Kendisin İYİ Parti Gölcük ilçe başkanlığı olarak kutluyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Türkiye'de İyi parti olarak üstlendiğimiz vizyon ve sorumluluk gereği seçilen tüm arkadaşlarımız bu bilinçle çalışacaklardır. Yeni yapılanma ile birlikte bizlerde bayram sonrası çalışmalarımıza hız vereceğiz. Türk milleti bize güveniyor. Bunun bilincinde olarak çalışacağız. Sorumluluğumuz yüksek, gençliğimiz inançlı imanımız güçlü genel başkanımıza ve kadrolarına güveniyoruz. Geleceğe umutla bakan Yüce Türk milleti İyiler hareketi ile cesur bir şekilde oluna devam edecektir. Ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğine vesile olmasının dilediğimiz kurban bayramınızı tekrar kutlar güneşin doğuşuna birlikte şahitlik edeceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle. Fahri Haner
Haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı; “Türk milletinin en son liman olarak gördüğü ve geleceğe ait umut ışığını taşıdığı İyilik ve cesurluk hareketinin temsilcisi İYİ Parti, Türk milletine bir demokrasi dersi vermiştir” dedi.

Parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştiren İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada ilk olarak kurban bayramı ile yaptığı açıklamada şunları söyledi. Başkan Aynacı; “Bayramlar insanların kucaklaşma, yakınlaşma, kaynaşma günleridir. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlisidir bayram günleri. Vesile olalım. Kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa, tat alalım, varalım yüce Allah'a, Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi. 

İYİ Partinin genel kurulunu değerlendiren Başkan Aynacı; “Kurban bayramı arifesinde Yüce Türk milletinin en son liman olarak gördüğü ve geleceğe ait umut ışığını taşıdığı İyilik ve cesurluk hareketinin temsilcisi İYİ Parti, Türk milletine bir demokrasi dersi vermiştir. Türkiye'de hiçbir siyasi partinin cesaret edemeyeceği bir sistemle kongreye giderek genel idare kurullarını delegelerinin özgür iradesi ile çarşaf liste şeklinde belirlemiştir. Yapılan kongremizde genel idare kuruluna aday olan parti üyeleri demokratik bir yarış içerisinde çalışmalarını yaparak delegelerin vermiş olduğu karara da saygı göstererek tüm ülkeye olması gereken bir demokrasi dersi vermişlerdir. Genel idare kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum. 

Kocaeli'de genel idare kuruluna sayın Cumali Durmuş Bey seçilmiştir. Kendisin İYİ Parti Gölcük ilçe başkanlığı olarak kutluyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Türkiye'de İyi parti olarak üstlendiğimiz vizyon ve sorumluluk gereği seçilen tüm arkadaşlarımız bu bilinçle çalışacaklardır. Yeni yapılanma ile birlikte bizlerde bayram sonrası çalışmalarımıza hız vereceğiz. Türk milleti bize güveniyor. Bunun bilincinde olarak çalışacağız. Sorumluluğumuz yüksek, gençliğimiz inançlı imanımız güçlü genel başkanımıza ve kadrolarına güveniyoruz. Geleceğe umutla bakan Yüce Türk milleti İyiler hareketi ile cesur bir şekilde oluna devam edecektir. Ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğine vesile olmasının dilediğimiz kurban bayramınızı tekrar kutlar güneşin doğuşuna birlikte şahitlik edeceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.