AYNACI ‘’BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BİR KEZ DAHA DÜNYAYA GÖSTERDİK’’

Gündem 16.10.2019 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ‘’BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BİR KEZ DAHA DÜNYAYA GÖSTERDİK’’

Haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı; “Türk Milleti olarak bu operasyonla dışarıdan gelen tehditler karşısında birlik ve beraberliğimizin bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olduk” dedi.

Parti binasında haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı Aynacı, ''Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK)'nın Suriye'nin kuzeyinde yaptığı Barış Pınarı Harekatında ordumuza başarılar diliyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmeden, bu topraklardaki bölücü unsurları temizleyip, sağ salim vatanımıza dönmesini sağlasın. Türk Milleti olarak bu operasyonla dışarıdan gelen tehditler karşısında birlik ve beraberliğimizin bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olduk. Bu konuda terör e Avrupa devletlerinin destek olduğunu yıllardır bilmekteydik. Artık bu durum su üstüne çıkmıştır. Artık futbol maçında bile ülkesine sahip çıkan milli takımın sevincine bile boykot göstermeye başarmıştır.  Bu zor günlerde yanımızda olanı da unutmayacağız, olmayanı da unutmayacağız. Bu operasyonda şehit olan askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başkan Aynacı, '18 Ekim 2019 Cuma günü saat 18.30'da Dolphin'de Genel Başkanımızın katılacağı teşkilat başkanlarına teşekkür ve İYİ Parti'ye yeni üye katılımının içereceği bir program yapılacaktır. Parti içi çalışmalarımıza tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli'nde de ara verilmeden devam edilmektedir. Bu kapsamda partimizin gördüğü bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Bütün partililerimizi ve dostlarımızı davet ediyoruz.' dedi. Aynacı, Gölcük özelinde, yaptığı açıklamada, 'Dün Meclis'te görüşülen Mali Bütçe Performans ve Stratejik Plan konularına biz muhalefet grubu olarak Gölcük için destek verdik.  Yapılacakların her aman takipçisi olacağız. İyi olan her şeye Gölcük için alkış tutacak, eksik ve yanlış gördüğümüz her konuların karşısında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Seçim Beyannamesinde olan yapılacak projelerde eksiklik var. Gözlementepe'ye Gözetleme kulesinin olmaması, Halıdere ve Ulaşlı gibi beldelerimizde atılacak somut adımların hala belirtilmemiş olması. Onaylanan Güney Marmara Otoyolunun ilçemizdeki etkisinin ve yapılacak çalışmaların entegreli olarak belirtilmemesi. Bu eksiklerin olmasına rağmen 5yıllık stratejik plan başarılı bir plandır. İnşallah Ali Yıldırım Sezer hedefini tutturur. İlçemiz konusunda bu konu çok önemli” dedi.  Fahri Haner
Haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı; “Türk Milleti olarak bu operasyonla dışarıdan gelen tehditler karşısında birlik ve beraberliğimizin bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olduk” dedi.

Parti binasında haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı Aynacı, ''Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK)'nın Suriye'nin kuzeyinde yaptığı Barış Pınarı Harekatında ordumuza başarılar diliyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmeden, bu topraklardaki bölücü unsurları temizleyip, sağ salim vatanımıza dönmesini sağlasın. Türk Milleti olarak bu operasyonla dışarıdan gelen tehditler karşısında birlik ve beraberliğimizin bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olduk. Bu konuda terör e Avrupa devletlerinin destek olduğunu yıllardır bilmekteydik. Artık bu durum su üstüne çıkmıştır. Artık futbol maçında bile ülkesine sahip çıkan milli takımın sevincine bile boykot göstermeye başarmıştır. 
Bu zor günlerde yanımızda olanı da unutmayacağız, olmayanı da unutmayacağız. Bu operasyonda şehit olan askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başkan Aynacı, '18 Ekim 2019 Cuma günü saat 18.30'da Dolphin'de Genel Başkanımızın katılacağı teşkilat başkanlarına teşekkür ve İYİ Parti'ye yeni üye katılımının içereceği bir program yapılacaktır. Parti içi çalışmalarımıza tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli'nde de ara verilmeden devam edilmektedir. Bu kapsamda partimizin gördüğü bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Bütün partililerimizi ve dostlarımızı davet ediyoruz.' dedi.
Aynacı, Gölcük özelinde, yaptığı açıklamada, 'Dün Meclis'te görüşülen Mali Bütçe Performans ve Stratejik Plan konularına biz muhalefet grubu olarak Gölcük için destek verdik.  Yapılacakların her aman takipçisi olacağız. İyi olan her şeye Gölcük için alkış tutacak, eksik ve yanlış gördüğümüz her konuların karşısında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Seçim Beyannamesinde olan yapılacak projelerde eksiklik var. Gözlementepe'ye Gözetleme kulesinin olmaması, Halıdere ve Ulaşlı gibi beldelerimizde atılacak somut adımların hala belirtilmemiş olması. Onaylanan Güney Marmara Otoyolunun ilçemizdeki etkisinin ve yapılacak çalışmaların entegreli olarak belirtilmemesi. Bu eksiklerin olmasına rağmen 5yıllık stratejik plan başarılı bir plandır. İnşallah Ali Yıldırım Sezer hedefini tutturur. İlçemiz konusunda bu konu çok önemli” dedi. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.