LASTİK İŞ
ismail

ARTVİNLİLER'DEN BAŞKAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

18.05.2016 - 16:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ARTVİNLİLER'DEN BAŞKAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

İlçemizde faaliyetlerine devam eden Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği dün, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek, dernek faaliyetlerinden bahsetti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gün içerisinde kendisini ziyaret eden birçok kişi ve kurumu makamında kabul etmeye devam ediyor. Başkan Ellibeş, dün kendisini ziyaret eden Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ağırladı. Ziyarette Dernek Başkanı Akif Alponat ve derneğin yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Dernek Başkanı Alponat, "Bizi kabul ettiğiniz için öncelikle size teşekkür ediyoruz. Derneğimizin dönem içerisinde birçok faaliyeti oluyor. Bu faaliyetlerle hemşerilerimize faydalı olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.  BAŞKAN ELLİBEŞ TEŞEKKÜR ETTİ  Başkan Ellibeş, kendisine yapılan ziyaretten ötürü dernek başkan ve yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, "İlçemizin birçok noktasında yine birçok derneğimiz faaliyet gösteriyor. Size de görevlerinizde başarılar diliyoruz. Ülkemize faydası olan derneklerimiz, çalışmaları ile ilçemize her zaman artı bir değer katıyor. Sizlerin de birçok faaliyeti oldu. Bu konuda, çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Görevimizde ne kadar başarılı olursak bulunduğumuz, yaşadığımız yere de o derece faydamız ve katkımız olur" dedi.
İlçemizde faaliyetlerine devam eden Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği dün, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek, dernek faaliyetlerinden bahsetti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gün içerisinde kendisini ziyaret eden birçok kişi ve kurumu makamında kabul etmeye devam ediyor. Başkan Ellibeş, dün kendisini ziyaret eden Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ağırladı. Ziyarette Dernek Başkanı Akif Alponat ve derneğin yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Dernek Başkanı Alponat, "Bizi kabul ettiğiniz için öncelikle size teşekkür ediyoruz. Derneğimizin dönem içerisinde birçok faaliyeti oluyor. Bu faaliyetlerle hemşerilerimize faydalı olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

 BAŞKAN ELLİBEŞ TEŞEKKÜR ETTİ 
Başkan Ellibeş, kendisine yapılan ziyaretten ötürü dernek başkan ve yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, "İlçemizin birçok noktasında yine birçok derneğimiz faaliyet gösteriyor. Size de görevlerinizde başarılar diliyoruz. Ülkemize faydası olan derneklerimiz, çalışmaları ile ilçemize her zaman artı bir değer katıyor. Sizlerin de birçok faaliyeti oldu. Bu konuda, çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Görevimizde ne kadar başarılı olursak bulunduğumuz, yaşadığımız yere de o derece faydamız ve katkımız olur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.