LASTİK İŞ
ismail

ANNELER İÇİN SAADETTİN KAYNAK ŞARKILARI !

Kocaeli 12.05.2015 - 19:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ANNELER İÇİN SAADETTİN KAYNAK ŞARKILARI !

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı TSM korosu SDKM’ de muhteşem bir konser verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri ve öğrencilerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu annelere SDKM’ de muhteşem bir konser verdi. Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetimindeki 45 kişilik koro Anneler Günü’ne ithafen Sadettin Kaynak bestelerini seslendirdi.   SEYİRCİLER EŞLİK ETTİ Konser Sadettin Kaynak’ın hayatını ve eserlerini anlatan slayt gösterisi ile başladı. Ünlü bestekarın, Yeşil Gözlerini Ufkuma Ger ki, Bahar Bitti Güz Bitti, Enginde Yavaş Yavaş, Dertliyim Ruhuma Hicranını, Çile Bülbülüm gibi eserlerinin seslendirildiği konserde solo performanslar seyirciden büyük alkış aldı. Zaman zaman izleyiciler şarkılara eşlik etti.   ANNELER GÜNÜ KUTLANDI Anneler Günü’nün kutlandığı programda Şef Neşe Sarısözen Adalı’nın seslendirdiği “Kulağımdan gitmiyor ninni sesi” hicazkar eser uzun süre alkışlandı. Konser sonunda ise Şef Neşe Sarısözen Adalı’ya annesi çiçek takdim etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı TSM korosu SDKM’ de muhteşem bir konser verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri ve öğrencilerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu annelere SDKM’ de muhteşem bir konser verdi. Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetimindeki 45 kişilik koro Anneler Günü’ne ithafen Sadettin Kaynak bestelerini seslendirdi.

 

SEYİRCİLER EŞLİK ETTİ

Konser Sadettin Kaynak’ın hayatını ve eserlerini anlatan slayt gösterisi ile başladı. Ünlü bestekarın, Yeşil Gözlerini Ufkuma Ger ki, Bahar Bitti Güz Bitti, Enginde Yavaş Yavaş, Dertliyim Ruhuma Hicranını, Çile Bülbülüm gibi eserlerinin seslendirildiği konserde solo performanslar seyirciden büyük alkış aldı. Zaman zaman izleyiciler şarkılara eşlik etti.

 

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

Anneler Günü’nün kutlandığı programda Şef Neşe Sarısözen Adalı’nın seslendirdiği “Kulağımdan gitmiyor ninni sesi” hicazkar eser uzun süre alkışlandı. Konser sonunda ise Şef Neşe Sarısözen Adalı’ya annesi çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.