ANGUS KAÇTI ORTALIĞI BİR BİRİNE KATTI !

28.06.2017 - 10:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANGUS KAÇTI ORTALIĞI BİR BİRİNE KATTI !

Bu sabah saatlerinde Gölcük Mezbahası’nda, kesim esnasından Uruguay’dan ithal edilen bir Angus’un kaçması, tüm Gölcük’ü alarma geçirdi.

Hayvan sahipleri, mezbaha yetkilileri ve polisler, şehir içine kadar kaçan Angus’u yakalamak için saatlerce uğraştılar HEYECAN VE KORKU BİARADA YAŞANDI Genelde Kurban Bayramlarında yaşadığımız kurbanlık hayvanların kaçmasına, bu kez bu sabah yaşadık. Gölcük Mezbahası’nda, kesim esnasından Uruguay’dan ithal edilen bir Angus’un kaçması, tüm Gölcük’ü alarma geçirdi. Hayvan sahipleri, mezbaha yetkilileri ve polisler, şehir içine kadar kaçan Angus’u yakalamak için saatlerce uğraştılar. Mezbahadan kaçarak, D-130 Karayolundan Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi 43. Sokak Gür apartmanın bahçesinde kıstırılan Azgın Angus’u sakinleştirmek hiç de kolay olmadı. Hayvan sahipleri ve mezbaha yetkilileri, uzun uğraşlar sonunda hayvanı sakinleştirmek için 5 tane uyuşturucu iğne sıktılar. Oldukça saldırgan ve asabi olan Angus, çevresine kurku ve panik saçtı. Meraklı vatandaşların da yoğun ilgisine maruz kalan Angus, oldukça heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı sokakta, ithal Angus yaklaşık 1 saatlik yoğun bir çabanın sonunda olay yerine getirilen bir kamyonete yüklenerek, kesilmek üzere Gölcük Mezbahasına götürüldü. Adeta Gölcük’ü esir alan Angus’un yakalanmasıyla,i herkes derin bir nefes aldı. 
Bu sabah saatlerinde Gölcük Mezbahası’nda, kesim esnasından Uruguay’dan ithal edilen bir Angus’un kaçması, tüm Gölcük’ü alarma geçirdi.

Hayvan sahipleri, mezbaha yetkilileri ve polisler, şehir içine kadar kaçan Angus’u yakalamak için saatlerce uğraştılar

HEYECAN VE KORKU BİARADA YAŞANDI

Genelde Kurban Bayramlarında yaşadığımız kurbanlık hayvanların kaçmasına, bu kez bu sabah yaşadık. Gölcük Mezbahası’nda, kesim esnasından Uruguay’dan ithal edilen bir Angus’un kaçması, tüm Gölcük’ü alarma geçirdi. Hayvan sahipleri, mezbaha yetkilileri ve polisler, şehir içine kadar kaçan Angus’u yakalamak için saatlerce uğraştılar. Mezbahadan kaçarak, D-130 Karayolundan Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi 43. Sokak Gür apartmanın bahçesinde kıstırılan Azgın Angus’u sakinleştirmek hiç de kolay olmadı. Hayvan sahipleri ve mezbaha yetkilileri, uzun uğraşlar sonunda hayvanı sakinleştirmek için 5 tane uyuşturucu iğne sıktılar. Oldukça saldırgan ve asabi olan Angus, çevresine kurku ve panik saçtı. Meraklı vatandaşların da yoğun ilgisine maruz kalan Angus, oldukça heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı sokakta, ithal Angus yaklaşık 1 saatlik yoğun bir çabanın sonunda olay yerine getirilen bir kamyonete yüklenerek, kesilmek üzere Gölcük Mezbahasına götürüldü. Adeta Gölcük’ü esir alan Angus’un yakalanmasıyla,i herkes derin bir nefes aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.