LASTİK İŞ

ANIT PARK HER GECE DOLU

Gündem 30.07.2016 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ANIT PARK HER GECE DOLU

Gölcük Belediyesi tarafından ülkemizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize, cumhuriyetimize yönelik yapılan hain darbe girişiminde, milli irade ve duruş sergileyerek, şehit düşen tüm demokrasi şehitlerinin ruhlarına Kuran-ı Kerim okutulmaya devam ediyor. G

Gölcük Belediye bina önünden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşliğinde, vatandaşların ve belediye çalışanlarının katılımıyla Anıtpark meydanına kadar yürüyüş yapıldı.   2 haftayı tamamladığımız Demokrasi Nöbetinde Anıtpark meydanını dolduran vatandaşlarımız büyük bir dikkatle okutulan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahilere kulak verirken, şehitlerimizi unutmadıkları, milli birlik ve beraberliğimizin korunması için ellerinden geleni her daim yapacakları yüzlerinden okunuyor. Hiş kuşkusuz sonuna kadar da görevlerini yapacakları mesajını veriyorlardı. Devam Eden Demokrasi nöbeti boyunca da Mehteran Takımı nöbet boyunca vatandaşlarımıza güzel bir görsel şölen yaşatmaya devam ediyor, vatandaşlarımızın heyecanını ilk günkü gibi taze tutmaya devam ediyor. Ayrıca devam eden nöbet boyunca Gölcük Belediyesi tarafından vatandaşa bayrak dağıtımı yapılıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları ve binlerce vatandaş katılım göstererek birlik ve beraberlik en güzel örnekleri sunmaya devam ediyor. Başkan Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da bu süre boyunca halkla beraber sohbet edip onlarla birlikte meydanlarda yerlerini alıyorlar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 2 haftayı tamamladığımız demokrasi nöbetinde herkes sağduyulu davranarak güzel bir birliktelik örneği gösterdi. Genci, yaşlısı 7’den 70’e herkesi gösterdiği bu duyarlılıktan ötürü gönülden kutluyorum. Milli irade sayesinde darbenin büyüğü önlendi. Her gün artarak devam eden Anıtpark’taki kalabalık da bunun en güzel örneği. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah, dedi.  
Gölcük Belediyesi tarafından ülkemizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize, cumhuriyetimize yönelik yapılan hain darbe girişiminde, milli irade ve duruş sergileyerek, şehit düşen tüm demokrasi şehitlerinin ruhlarına Kuran-ı Kerim okutulmaya devam ediyor. G

Gölcük Belediye bina önünden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşliğinde, vatandaşların ve belediye çalışanlarının katılımıyla Anıtpark meydanına kadar yürüyüş yapıldı.

 

2 haftayı tamamladığımız Demokrasi Nöbetinde Anıtpark meydanını dolduran vatandaşlarımız büyük bir dikkatle okutulan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahilere kulak verirken, şehitlerimizi unutmadıkları, milli birlik ve beraberliğimizin korunması için ellerinden geleni her daim yapacakları yüzlerinden okunuyor. Hiş kuşkusuz sonuna kadar da görevlerini yapacakları mesajını veriyorlardı. Devam Eden Demokrasi nöbeti boyunca da Mehteran Takımı nöbet boyunca vatandaşlarımıza güzel bir görsel şölen yaşatmaya devam ediyor, vatandaşlarımızın heyecanını ilk günkü gibi taze tutmaya devam ediyor. Ayrıca devam eden nöbet boyunca Gölcük Belediyesi tarafından vatandaşa bayrak dağıtımı yapılıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları ve binlerce vatandaş katılım göstererek birlik ve beraberlik en güzel örnekleri sunmaya devam ediyor. Başkan Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da bu süre boyunca halkla beraber sohbet edip onlarla birlikte meydanlarda yerlerini alıyorlar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 2 haftayı tamamladığımız demokrasi nöbetinde herkes sağduyulu davranarak güzel bir birliktelik örneği gösterdi. Genci, yaşlısı 7’den 70’e herkesi gösterdiği bu duyarlılıktan ötürü gönülden kutluyorum. Milli irade sayesinde darbenin büyüğü önlendi. Her gün artarak devam eden Anıtpark’taki kalabalık da bunun en güzel örneği. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.