ALTINTAŞ '' SİZ BU TÜRKİYE'NİN GENÇLERİSİNİZ''

Asayiş 13.01.2018 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ '' SİZ BU TÜRKİYE'NİN GENÇLERİSİNİZ''

CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve Yeni Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları’nın geçtiğimiz aylarda kongresi gerçekleşmişti ve tekrardan Güney Yılmaz Başkan seçilmişti. Geçtiğimiz gün Yeni Yönetimi ile Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak Yeni Yönetimini tanıttı ve yapacakları çalışmalar hakkında Kaymakam Altıntaş’ı bilgilendirdi.  Altıntaş, “Siz bu Türkiye’nin gençlerisiniz” Kaymakam Altıntaş, CHP İlçe Gençlik Kolları için şöyle konuştu: “Ülkemiz, bölgemiz ve Gölcük’ümüz için iyi işler çıkaracağınıza inanıyorum. Siz bu Türkiye’nin gençlerisiniz ve Gençlik Kolları adı altında güzel ve başarılı işler yapacağınızı umuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Yılmaz, “2018 yılında olacak çalışmalarımızın başarılı bir şekilde sonuçlanacağından şüphem yok” CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ise konuşmasına şöyle devam etti, “Geçtiğimiz aylara bir kongremiz gerçekleşti ve sağ olsun arkadaşlarımız bana tekrardan güvenerek beni Başkan seçtiler. 2018 yılında olacak çalışmalarımızın başarılı bir şekilde sonuçlanacağından şüphem yok” dedi.
CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve Yeni Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları’nın geçtiğimiz aylarda kongresi gerçekleşmişti ve tekrardan Güney Yılmaz Başkan seçilmişti. Geçtiğimiz gün Yeni Yönetimi ile Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak Yeni Yönetimini tanıttı ve yapacakları çalışmalar hakkında Kaymakam Altıntaş’ı bilgilendirdi.

 Altıntaş, “Siz bu Türkiye’nin gençlerisiniz”

Kaymakam Altıntaş, CHP İlçe Gençlik Kolları için şöyle konuştu: “Ülkemiz, bölgemiz ve Gölcük’ümüz için iyi işler çıkaracağınıza inanıyorum. Siz bu Türkiye’nin gençlerisiniz ve Gençlik Kolları adı altında güzel ve başarılı işler yapacağınızı umuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yılmaz, “2018 yılında olacak çalışmalarımızın başarılı bir şekilde sonuçlanacağından şüphem yok”

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ise konuşmasına şöyle devam etti, “Geçtiğimiz aylara bir kongremiz gerçekleşti ve sağ olsun arkadaşlarımız bana tekrardan güvenerek beni Başkan seçtiler. 2018 yılında olacak çalışmalarımızın başarılı bir şekilde sonuçlanacağından şüphem yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.