LASTİK İŞ

ALPEREN AİLESİNİN GURURU OLDU

Spor 19.01.2018 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALPEREN AİLESİNİN GURURU OLDU

2018 Kocaeli Okullar arası Jimnastik yarışmasında İlçemizden katılan Muhammet Alperen Kocatürk 2. Oldu.

Kocaeli’de yapılan 2018 yılı okullar arası jimnastik yarışmasında  ilçemiz işadamlarından Çetin Kocatürk'ün oğlu Muhammet Alperen Kocatürk 2. Oldu.   Özellikle Alperen'in bu başarısı başta anne ve babası olmak üzere, tüm Kocatürk ailesini oldukça mutlu etti.  Yeni Gölcük Gazetesi olarak, minik sporcumuz Muhammet Alperen Kocatürk'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 
2018 Kocaeli Okullar arası Jimnastik yarışmasında İlçemizden katılan Muhammet Alperen Kocatürk 2. Oldu.

Kocaeli’de yapılan 2018 yılı okullar arası jimnastik yarışmasında  ilçemiz işadamlarından Çetin Kocatürk'ün oğlu Muhammet Alperen Kocatürk 2. Oldu.   Özellikle Alperen'in bu başarısı başta anne ve babası olmak üzere, tüm Kocatürk ailesini oldukça mutlu etti. 

Yeni Gölcük Gazetesi olarak, minik sporcumuz Muhammet Alperen Kocatürk'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.