ALP ''MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN''

Asayiş 17.08.2016 - 18:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP ''MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN''

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Alp darbe girişimini ve 17 yıl önce yaşadığımız asrın felaketi depremle ilgili gündemi değerlendirdi.

Başkan Alp “AK parti  14 Ağustos 2001'de milletimizin hak ve adalet arayışının bir sonucu olarak kuruldu. Kurulduğu gündem günümüze kadar bir çok darbe girişimine maruz kalmıştır. Örneğin 2006 Danıştay saldırısı, 2007'de Ak parti’ye kapatma davası, 2012'de Müt kumpası, 2013'de Gezi kakışması, 6-7 Ekim Kobani olayları, 17--25 Aralık olayları ve en sonunda FETÖ/PYD terör örgütünü 15 Temmuz’da bu kez top yekün Türkiye’yi hedef alan bir işgal hareketine girişimdir.  AK Parti 2006 Danıştay saldırısı ile başlayan ve 15 Temmuz’a kadar bir çok badireden yüzünün akı ile daha da güçlenerek çıkmayı başarmıştır. Bütün bu olaylar karşısında milli iradeden asla taviz vermemiş, Türkiye’nin önünün açılmasında büyük rol oynamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Ak Parti “sadece Türkiye de değil, Dünyanın neresinde bir mazlum varsa onların akan gözyaşını silen bir eldir” AK parti ötekileştirmelerin, dışlanmışların, öz yurdunda parya muamelesi görenlerin ümitle çarpan yüreğidir. AK parti 15 yılda gerçekleştirdiği büyük projelerle Türkiye’nin çehresini değiştiren 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde inşa etmek yolunda emin adımlarla ilerleyen hareketin adıdır”dedi. MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN Başkan Alp “Bu vesile ile Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, milleti, yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne taht kuran, 202 tarihinden bugüne kadar yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olan AK Partimizin kuruluşunun 15. yıldönümü kutlu olsun” dedi. GÖLCÜK YARALARINI SARDI Başkan Alp” 17 Ağustos 1999'da yaşadığımız büyük Marmara depremi ile ülkemiz tarihin en büyük felaketlerinden birini yaşadı. Binlerce vatandaşımız öldü, on binlercesi yaralandı. Milletimiz tüm dünyaya örnek olacak şekilde, eşsiz bir yardımlaşma ve dayanışma içerisine girerek büyük acılar yaşadığımız depremin yaralarını sarmasını bilmiştir. 17 Ağustos 1999 Depremi yıkılan umutları yeniden canlandırmak vatandaşlarımıza güven duygusunu yeniden kazandırmak ve depremle yaşamayı öğrenebilmemiz için bize sorumluluklarımızı sürekli hatırlatan tarih olmuştur. Bu vesileyle 17 Ağustos’un yıldönümünde, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, yakınlarına ve milletimize başsalığı diliyorum”dedi.
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Alp darbe girişimini ve 17 yıl önce yaşadığımız asrın felaketi depremle ilgili gündemi değerlendirdi.

Başkan Alp “AK parti  14 Ağustos 2001'de milletimizin hak ve adalet arayışının bir sonucu olarak kuruldu. Kurulduğu gündem günümüze kadar bir çok darbe girişimine maruz kalmıştır. Örneğin 2006 Danıştay saldırısı, 2007'de Ak parti’ye kapatma davası, 2012'de Müt kumpası, 2013'de Gezi kakışması, 6-7 Ekim Kobani olayları, 17--25 Aralık olayları ve en sonunda FETÖ/PYD terör örgütünü 15 Temmuz’da bu kez top yekün Türkiye’yi hedef alan bir işgal hareketine girişimdir.  AK Parti 2006 Danıştay saldırısı ile başlayan ve 15 Temmuz’a kadar bir çok badireden yüzünün akı ile daha da güçlenerek çıkmayı başarmıştır. Bütün bu olaylar karşısında milli iradeden asla taviz vermemiş, Türkiye’nin önünün açılmasında büyük rol oynamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Ak Parti “sadece Türkiye de değil, Dünyanın neresinde bir mazlum varsa onların akan gözyaşını silen bir eldir” AK parti ötekileştirmelerin, dışlanmışların, öz yurdunda parya muamelesi görenlerin ümitle çarpan yüreğidir. AK parti 15 yılda gerçekleştirdiği büyük projelerle Türkiye’nin çehresini değiştiren 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde inşa etmek yolunda emin adımlarla ilerleyen hareketin adıdır”dedi.

MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN
Başkan Alp “Bu vesile ile Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, milleti, yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne taht kuran, 202 tarihinden bugüne kadar yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olan AK Partimizin kuruluşunun 15. yıldönümü kutlu olsun” dedi.

GÖLCÜK YARALARINI SARDI
Başkan Alp” 17 Ağustos 1999'da yaşadığımız büyük Marmara depremi ile ülkemiz tarihin en büyük felaketlerinden birini yaşadı. Binlerce vatandaşımız öldü, on binlercesi yaralandı. Milletimiz tüm dünyaya örnek olacak şekilde, eşsiz bir yardımlaşma ve dayanışma içerisine girerek büyük acılar yaşadığımız depremin yaralarını sarmasını bilmiştir. 17 Ağustos 1999 Depremi yıkılan umutları yeniden canlandırmak vatandaşlarımıza güven duygusunu yeniden kazandırmak ve depremle yaşamayı öğrenebilmemiz için bize sorumluluklarımızı sürekli hatırlatan tarih olmuştur. Bu vesileyle 17 Ağustos’un yıldönümünde, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, yakınlarına ve milletimize başsalığı diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.