ALP ''HEP MİLLETİMİZLEYİZ''

Asayiş 18.11.2015 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP ''HEP MİLLETİMİZLEYİZ''

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını ilçe binasında yaptı. Başkan Alp “Türkiye artık hedeflediği büyüklüğe doğru ilerleyecek" dedi.

Alp, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Başkan Alp, Fransa'daki terör saldırısını nefretle kınadıklarını belirtti. Cuma günü ilçemizde yaşanan Halk Bankası soygununda çalışanların ve müşterileri rehin alınması olayına değinen Alp, "Öncelikle geçen akşam ilçemizde yaşanan olay bizleri derinden üzdü. Bu olayda can havliyle kendini yüksekten atan 4 kardeşimiz, çeşitli yerlerinden yara aldılar. Yaralanan bu 4 kardeşimize acil şifalar diliyoruz. Banka müdürü ve şahsına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadesini kullandı. HEP MİLLETİMİZLEYİZ Her zaman milletimizle iç içe olan tek parti, Ak partidir diyen Alp “Yeni Türkiye defterinin açılması, G20 zirvesinin Antalya'da tüm dünya liderlerin ağırlanmasıyla tasdiklendi. Türkiye son 13 yıldan nerden nereye geldiği Antalya G20 zirvesi bir kanıtı oldu. Türkiye artık hedeflediği büyüklüğe doğru ilerleyecektir. Biz teşkilatlar olarak üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapacağız. 1 Kasım'da seçimler yapıldı ve seçimler bitti. Ak Parti diğer partililer gibi geriye çekilmeyerek, 8 Kasım itibarıyla çalışmalarına ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Bizler her gün bir mahalle ziyaretimiz yapılıyor ve tüm seçmenlerim
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını ilçe binasında yaptı. Başkan Alp “Türkiye artık hedeflediği büyüklüğe doğru ilerleyecek" dedi.


Alp, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Başkan Alp, Fransa'daki terör saldırısını nefretle kınadıklarını belirtti.
Cuma günü ilçemizde yaşanan Halk Bankası soygununda çalışanların ve müşterileri rehin alınması olayına değinen Alp, "Öncelikle geçen akşam ilçemizde yaşanan olay bizleri derinden üzdü. Bu olayda can havliyle kendini yüksekten atan 4 kardeşimiz, çeşitli yerlerinden yara aldılar. Yaralanan bu 4 kardeşimize acil şifalar diliyoruz. Banka müdürü ve şahsına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadesini kullandı.
HEP MİLLETİMİZLEYİZ
Her zaman milletimizle iç içe olan tek parti, Ak partidir diyen Alp “Yeni Türkiye defterinin açılması, G20 zirvesinin Antalya'da tüm dünya liderlerin ağırlanmasıyla tasdiklendi. Türkiye son 13 yıldan nerden nereye geldiği Antalya G20 zirvesi bir kanıtı oldu. Türkiye artık hedeflediği büyüklüğe doğru ilerleyecektir. Biz teşkilatlar olarak üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapacağız. 1 Kasım'da seçimler yapıldı ve seçimler bitti. Ak Parti diğer partililer gibi geriye çekilmeyerek, 8 Kasım itibarıyla çalışmalarına ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Bizler her gün bir mahalle ziyaretimiz yapılıyor ve tüm seçmenlerim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.