LASTİK İŞ
ismail

ALP ''GÖLCÜKTE BİRLİK BERABERLİK VAR''

Gölcük 22.01.2017 - 15:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''GÖLCÜKTE BİRLİK BERABERLİK VAR''

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Basını için 16 Ocak Basın Onur Günü nedeni ile basın çalışanları ile bir araya geldi. Kadırga Tesisleri'nde gerçekleştirilen kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Alp, Gölcük'te yaşanan birlik ve beraberliğin tüm ilçelere örnek olduğu vurgusunu yaptı.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle Gölcük Basınına Kadırga Tesisleri'nde kahvaltı verdi. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Alp, ülke gündemini ve ilçemizde bu süreçte yaşanan birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Başkan Alp, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bu kadar nimetlerle bizleri ödüllendiriyor. Gerek ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, gerekse terör örgütleriyle kahramanca savaşarak şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bugün böyle bir ülkede yaşıyorsak canlarını bizim için veren şehitlerimiz sayesinde.  BASIN UYUMU SAĞLIYOR Tüm Gazetecilerimizin ve siz değerli Gölcük Basınının 16 Ocak Basın Onur Gününüzü kutluyorum. Gölcük olarak kötü günler bizden uzak olsun. Bugün benim ana temam Gölcük'teki  uyum, bu birliktelik takdiri şayan. Gölcük maşallah, nazar değmesin gerçekten örnek bir ilçe. Burada çok güzel bir uyum var. Belediyemizle, siyasi partilerimizle, kaymakamımızla, STK'larla çok güzel bir uyum var. Bu uyumu sağlayan en önemli unsur basındır. Bizim siz değerli basın mensuplarımızla ilişkilerimiz her zaman çok iyi oluyor. Basın kamuoyu ile ilişkilerimizi sağlayan bizlerin görmediğini görmemizi sağlayan çok değerli unsurdur. Allah bu birlikteliğimize nazar değdirmesin. Gölcük diğer ilçelere de bu açıdan örnek oluyor. Bu uyumdaki sizin gayretinizden dolayı teşekkür ediyorum. “ 14 YILDIR MİLLET DEDİK Ülke gündemi belli. TBMM'de  2. tur meclis oylamaları başladı. Türkiye yavaş yavaş referanduma gidiyor. Bugün için ülkemizin ihtiyacı olan, beraberindeki dünya konjonktürü de takip edecek anayasa değişikliği şarttır. Biz Ak Parti olarak bir çalışma yaptık. Buna MHP'nin desteği de verdi. Diğer Muhalefet Partileri bu desteği vermedi. Yapılanlar kamuoyunda cereyan etmektedir. Bizler 14 yıl boyunca her zaman millet dedik. Milletimize gideriz milletimiz ne derse o. CHP ne yazık ki tepedeki bir grubun geçmişten bugüne kadar millet bilmez, millet anlamaz bakışı maalesef o partiyi erimeye götürüyor. CHP bugün muhalefet yapmıyor. Sadece meclisi tıkamaya çalışıyor. Sadece devleti millete emanet etmek istemediği için bunları yapmaktadır. Bizim Cumhuriyetten kuruluşuna kadar darbeler sıkıntılar yaşamıştır. Sadece tek parti döneminde Türkiye ileriye gitmiştir. Diktatörlükten krallıktan söz ediyorsunuz. Bugüne kadar muhalefet partisi hep Recep Tayyip Erdoğan tarafından siyaset yapmıştır ve bu hep onları kaybetmiştir. CHP'nin bu politikaları her zaman sıkıntı yaratmıştır. Kimse milleti küçük görmemeli. Bu kararı millete bırakın, kararı millet versin. Ortak kanaat Türkiye'nin geleceği olmalıdır. hepimiz bir olalım. Emperyalist güçlerin hain planlarını el birliğince bozalım.”  
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Basını için 16 Ocak Basın Onur Günü nedeni ile basın çalışanları ile bir araya geldi. Kadırga Tesisleri'nde gerçekleştirilen kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Alp, Gölcük'te yaşanan birlik ve beraberliğin tüm ilçelere örnek olduğu vurgusunu yaptı.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle Gölcük Basınına Kadırga Tesisleri'nde kahvaltı verdi. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Alp, ülke gündemini ve ilçemizde bu süreçte yaşanan birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Başkan Alp, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bu kadar nimetlerle bizleri ödüllendiriyor. Gerek ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, gerekse terör örgütleriyle kahramanca savaşarak şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bugün böyle bir ülkede yaşıyorsak canlarını bizim için veren şehitlerimiz sayesinde. 
BASIN UYUMU SAĞLIYOR
Tüm Gazetecilerimizin ve siz değerli Gölcük Basınının 16 Ocak Basın Onur Gününüzü kutluyorum. Gölcük olarak kötü günler bizden uzak olsun. Bugün benim ana temam Gölcük'teki  uyum, bu birliktelik takdiri şayan. Gölcük maşallah, nazar değmesin gerçekten örnek bir ilçe. Burada çok güzel bir uyum var. Belediyemizle, siyasi partilerimizle, kaymakamımızla, STK'larla çok güzel bir uyum var. Bu uyumu sağlayan en önemli unsur basındır. Bizim siz değerli basın mensuplarımızla ilişkilerimiz her zaman çok iyi oluyor. Basın kamuoyu ile ilişkilerimizi sağlayan bizlerin görmediğini görmemizi sağlayan çok değerli unsurdur. Allah bu birlikteliğimize nazar değdirmesin. Gölcük diğer ilçelere de bu açıdan örnek oluyor. Bu uyumdaki sizin gayretinizden dolayı teşekkür ediyorum. “
14 YILDIR MİLLET DEDİK
Ülke gündemi belli. TBMM'de  2. tur meclis oylamaları başladı. Türkiye yavaş yavaş referanduma gidiyor. Bugün için ülkemizin ihtiyacı olan, beraberindeki dünya konjonktürü de takip edecek anayasa değişikliği şarttır. Biz Ak Parti olarak bir çalışma yaptık. Buna MHP'nin desteği de verdi. Diğer Muhalefet Partileri bu desteği vermedi. Yapılanlar kamuoyunda cereyan etmektedir. Bizler 14 yıl boyunca her zaman millet dedik. Milletimize gideriz milletimiz ne derse o. CHP ne yazık ki tepedeki bir grubun geçmişten bugüne kadar millet bilmez, millet anlamaz bakışı maalesef o partiyi erimeye götürüyor. CHP bugün muhalefet yapmıyor. Sadece meclisi tıkamaya çalışıyor. Sadece devleti millete emanet etmek istemediği için bunları yapmaktadır. Bizim Cumhuriyetten kuruluşuna kadar darbeler sıkıntılar yaşamıştır. Sadece tek parti döneminde Türkiye ileriye gitmiştir. Diktatörlükten krallıktan söz ediyorsunuz. Bugüne kadar muhalefet partisi hep Recep Tayyip Erdoğan tarafından siyaset yapmıştır ve bu hep onları kaybetmiştir. CHP'nin bu politikaları her zaman sıkıntı yaratmıştır. Kimse milleti küçük görmemeli. Bu kararı millete bırakın, kararı millet versin. Ortak kanaat Türkiye'nin geleceği olmalıdır. hepimiz bir olalım. Emperyalist güçlerin hain planlarını el birliğince bozalım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.