LASTİK İŞ

ALAÇATI DEĞİRMENDERE AÇILDI

Değirmendere 08.02.2017 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALAÇATI DEĞİRMENDERE AÇILDI

Muhteşem deniz manzarası ile Değirmendere Alaçatı geçtiğimiz hafta hizmete girdi.

Değirmedere yalı sahilinde eski Kordon restaurantın yerine meşhur Alaçatı açıldı. Muhteşem deniz manzarası ile  Değirmendere Alaçatı geçtiğimiz hafta hizmete girdi. Bir birinde farklı lezzetlerin sunulduğu Alaçatı’da kahvaltı tabağından, farklı makarnalara, köfte çeşitlerinden, tatlılara ve içecek çeşitlerini bulmamız mümkün. Farklı tarzı ile denize nazır mekanda sizde sevdiklerinizle birlik çayınızı yudumlayıp sohbetinizi yapmak için mutlaka uğrayın.
Muhteşem deniz manzarası ile Değirmendere Alaçatı geçtiğimiz hafta hizmete girdi.

Değirmedere yalı sahilinde eski Kordon restaurantın yerine meşhur Alaçatı açıldı.
Muhteşem deniz manzarası ile  Değirmendere Alaçatı geçtiğimiz hafta hizmete girdi. Bir birinde farklı lezzetlerin sunulduğu Alaçatı’da kahvaltı tabağından, farklı makarnalara, köfte çeşitlerinden, tatlılara ve içecek çeşitlerini bulmamız mümkün. Farklı tarzı ile denize nazır mekanda sizde sevdiklerinizle birlik çayınızı yudumlayıp sohbetinizi yapmak için mutlaka uğrayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.