AKALIN ''GÖREVDEN KAÇMAM!''

Asayiş 09.08.2017 - 11:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKALIN ''GÖREVDEN KAÇMAM!''

İsmi, CHP kongresinde ilçe başkan adayları arasında geçen Değirmendere eski belediye başkanı Ertuğrul Akalın, “Görevden kaçmam. Partim bana hangi görevi verirse o görevi yaparım” dedi.

İlçe Başkan adaylığı konusunda, ismi üzerinde bir konsensüs sağlanması halinde aday olabileceğini ifade eden Akalın,     ”Hiç bir gurubun, hizibin adamı, adayı olarak çıkmam. 64 yaşındayım. Siyasi bir gelecek beklentim de yok. Ne belediye başkanlığı ne milletvekili adaylığını da düşünmüyorum” dedi. CHP içindeki dağınık görüntüyü toparlayabileceğini ve CHP’ye sinerji katacağının da altını çizen Akalın, “ Arkadaşlarımızdan bu konuda bir talep geliyor, konuşuluyor. Ben partimin emrindeyim. 17 yaşından beri CHP’liyim, 15 yıl CHP belde belediye başkanlığı yaptım. Bir grubun, hizibin adayı olmam. İsmim üzerinde bir uzlaşı ortaya çıkarsa aday olurm” şeklinde konuştu.
İsmi, CHP kongresinde ilçe başkan adayları arasında geçen Değirmendere eski belediye başkanı Ertuğrul Akalın, “Görevden kaçmam. Partim bana hangi görevi verirse o görevi yaparım” dedi.

İlçe Başkan adaylığı konusunda, ismi üzerinde bir konsensüs sağlanması halinde aday olabileceğini ifade eden Akalın,     ”Hiç bir gurubun, hizibin adamı, adayı olarak çıkmam. 64 yaşındayım. Siyasi bir gelecek beklentim de yok. Ne belediye başkanlığı ne milletvekili adaylığını da düşünmüyorum” dedi.
CHP içindeki dağınık görüntüyü toparlayabileceğini ve CHP’ye sinerji katacağının da altını çizen Akalın, “ Arkadaşlarımızdan bu konuda bir talep geliyor, konuşuluyor. Ben partimin emrindeyim. 17 yaşından beri CHP’liyim, 15 yıl CHP belde belediye başkanlığı yaptım. Bir grubun, hizibin adayı olmam. İsmim üzerinde bir uzlaşı ortaya çıkarsa aday olurm” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.