LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİDE BAŞVURULAR PAZARTESİ BAŞLIYOR

Asayiş 29.08.2015 - 10:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK PARTİDE BAŞVURULAR PAZARTESİ BAŞLIYOR

AK Parti’de aday adaylığı başvuruları pazartesi günü saat 08.00’de başlayacak, 3 Eylül’de saat 19.00’da sona erecek.

AK Parti’de dün akşam yapılan MYK toplantısında 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimlerinde milletvekili olmak isteyenlerin aday adayı başvuru süreci için karar verildi. AK Partililer 31 Ağustos Pazartesi saat 08.00’den 3 Eylül’e Perşembe günü saat 19.00’a kadar il başkanlıklarına ve genel merkeze aday adaylığı başvurularını yapacak. Aday adaylığı başvurularının ardından parti adaylarını belirleyecek. TARİFE DEĞİŞMEDİ AK Parti’de aday adayı olacak isimler 7 Haziran’da olduğu gibi yine ücret ödeyecek. Erkekler 5 bin lira, kadınlar 2 bin 500 lira ödeyecek. Engelli aday adayları ise engelli raporlarını getirmeleri halinde ücretsiz başvuru yapabilecek. 3 Eylül’de sona erecek aday adaylığı sürecinin ardından adaylar seçim çalışmaları yapacak. 18 Eylül’de Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilecek olan aday listeleri ile birlikte adaylar belli olacak.
AK Parti’de aday adaylığı başvuruları pazartesi günü saat 08.00’de başlayacak, 3 Eylül’de saat 19.00’da sona erecek.

AK Parti’de dün akşam yapılan MYK toplantısında 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimlerinde milletvekili olmak isteyenlerin aday adayı başvuru süreci için karar verildi.

AK Partililer 31 Ağustos Pazartesi saat 08.00’den 3 Eylül’e Perşembe günü saat 19.00’a kadar il başkanlıklarına ve genel merkeze aday adaylığı başvurularını yapacak. Aday adaylığı başvurularının ardından parti adaylarını belirleyecek.

TARİFE DEĞİŞMEDİ

AK Parti’de aday adayı olacak isimler 7 Haziran’da olduğu gibi yine ücret ödeyecek. Erkekler 5 bin lira, kadınlar 2 bin 500 lira ödeyecek. Engelli aday adayları ise engelli raporlarını getirmeleri halinde ücretsiz başvuru yapabilecek. 3 Eylül’de sona erecek aday adaylığı sürecinin ardından adaylar seçim çalışmaları yapacak. 18 Eylül’de Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilecek olan aday listeleri ile birlikte adaylar belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.