LASTİK İŞ

AİLE KONAK’TAN BANKACILARA STRES DOPİNGİ

Sağlık 18.11.2015 - 15:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AİLE KONAK’TAN BANKACILARA STRES DOPİNGİ

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, İzmit, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel’de bulunan tüm bankaların yönetici ve çalışanlarıyla biraraya geldi. Geniş katılımlı buluşmada bankacılara stresle baş etme yolları anlatıldı

Gölcük Çiftlik Mahallesi Ford Fabrikası Sapağı karşısında hizmet veren Aile Konak Hastanesi, geleneksel cumartesi buluşmalarına bankacılar ile devam etti. Her hafta cumartesi günü farklı sektörlerin yönetici ve çalışanlarıyla kahvaltılı seminerde buluşan Aile Konak Hastanesi, bu hafta İzmit, Gölcük, Başiskele ve Karmürsel’de bulunan banka yöneticileri ve çalışanlarını ağırladı. Kocaeli Ticaret Odası sosyal tesisi Beytül Kebap’ta gerçekleştirilen kahvaltılı seminerde konuşma yapan Hastane idari direktörü Dr. Şahin Talus, hastanenin açıldığı günden bu yana artan vizyonundan, hedeflerinden ve her geçen gün kendini yenileyen, değişime ayak uydurmaya özen gösteren bir hastane olduklarından bahsetti. Katılımın yüksek olduğu organizasyonda, açık büfe kahvaltı sonrası seminer programına geçildi. Stresle baş edin Kahvaltı sonrası banka çalışanları ve yöneticilerine Aile Konak Hastanesi Psikiyatri uzmanı Dr. Uğur Zeren tarafından “Stresle baş etme yöntemleri” konulu seminer verildi. Yoğun stres altında çalışan bankacıların, seminere ilgisi yoğundu. İş yaşamında karşılaştıkları stresli durumları paylaşan banka çalışanları, stresin kaynağı ve stresi kısa sürede nasıl yenebileceklerine dair sorular ilettiler. İnteraktif olarak, samimi bir ortamda gerçekleşen seminerde, günlük yaşantımızdan örneklerle de stresi yenme teknikleri paylaşıldı. Seminer sonrası banka çalışanlarına ücretsiz cilt bakımı hediye edildi.          
Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, İzmit, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel’de bulunan tüm bankaların yönetici ve çalışanlarıyla biraraya geldi. Geniş katılımlı buluşmada bankacılara stresle baş etme yolları anlatıldı

Gölcük Çiftlik Mahallesi Ford Fabrikası Sapağı karşısında hizmet veren Aile Konak Hastanesi, geleneksel cumartesi buluşmalarına bankacılar ile devam etti. Her hafta cumartesi günü farklı sektörlerin yönetici ve çalışanlarıyla kahvaltılı seminerde buluşan Aile Konak Hastanesi, bu hafta İzmit, Gölcük, Başiskele ve Karmürsel’de bulunan banka yöneticileri ve çalışanlarını ağırladı. Kocaeli Ticaret Odası sosyal tesisi Beytül Kebap’ta gerçekleştirilen kahvaltılı seminerde konuşma yapan Hastane idari direktörü Dr. Şahin Talus, hastanenin açıldığı günden bu yana artan vizyonundan, hedeflerinden ve her geçen gün kendini yenileyen, değişime ayak uydurmaya özen gösteren bir hastane olduklarından bahsetti. Katılımın yüksek olduğu organizasyonda, açık büfe kahvaltı sonrası seminer programına geçildi.

Stresle baş edin

Kahvaltı sonrası banka çalışanları ve yöneticilerine Aile Konak Hastanesi Psikiyatri uzmanı Dr. Uğur Zeren tarafından “Stresle baş etme yöntemleri” konulu seminer verildi. Yoğun stres altında çalışan bankacıların, seminere ilgisi yoğundu. İş yaşamında karşılaştıkları stresli durumları paylaşan banka çalışanları, stresin kaynağı ve stresi kısa sürede nasıl yenebileceklerine dair sorular ilettiler. İnteraktif olarak, samimi bir ortamda gerçekleşen seminerde, günlük yaşantımızdan örneklerle de stresi yenme teknikleri paylaşıldı. Seminer sonrası banka çalışanlarına ücretsiz cilt bakımı hediye edildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.