LASTİK İŞ

AİLE KONAK SOSYAL SORUMLULUĞA DOYMUYOR

Sağlık 15.08.2017 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AİLE KONAK SOSYAL SORUMLULUĞA DOYMUYOR

Gölcük'te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, hizmete açıldığı günden bu yana gerek hekim kadrosu gerek sosyal sorumluluklarıyla hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi ve Aile Konak işbirliğiyle düzenlenen ve her yıl geleneksel hale gelen “Toplu Sünnet” organizasyonunun üçüncüsü, yoğun katılımla gerçekleşti.

Gölcük Aile Konak Hastanesi ve Gölcük Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü grçekleşen toplu sünnet organizasyonunda  yetmişe yakın çocuk erkekliğe adım attı Gölcük'te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, hizmete açıldığı günden bu yana gerek hekim kadrosu gerek sosyal sorumluluklarıyla hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi ve Aile Konak işbirliğiyle düzenlenen ve her yıl geleneksel hale gelen “Toplu Sünnet” organizasyonunun üçüncüsü, yoğun katılımla gerçekleşti. Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS'un bizzat katıldığı sünnet organizasyonunda tüm hastane ekibi görev aldı. Organizasyonda konuşan Dr. Şahin TALUS, her yıl olduğu gibi bu yıl da Gölcük Belediyesi'nin toplu sünnet organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan gururluyuz, tüm çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun dedi.   Cesaret Belgelerini aldılar Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gölcük Belediyesi ve Aile Konak Hastanesi işbirliğinde gerçekleşen ve Gölcüklü yardıma muhtaç ailelerin çocukları için düzenlenen toplu sünnet orgaznizasyonuna katılan  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ aileleri kutlayarak, erkekliğe ilk adımı atan çocuklara cesaret belgelerini İdari Direktör Dr. Şahin TALUS ile birlikte takdim etti. Sünnete katılan İdari  Direktör Dr. Şahin TALUS, çocuklardan birkaçının sünnetini bizzat gerçekleştirerek, sosyal sorumluk projelerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini ve bu projelerde hastane olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.  Ekip mutluydu Gölcük Belediyesi ve Aile Konak Hastabesi işbirliğiyle üçüncüsü gerçekleşen organizasyonda hekiminden, hemşiresine, yardımcı personel ve tüm idari personele kadar herkes destek verdi. Gölcüklü yardıma muhtaç çocukların sünnetlerinin geçekleştiği sünnette, çocukların sünnet odaları balonlarla süslenerek, sünnet çocuklarına cesaret belgesi ve balonlar verildi. Aileleriyle fotoğraf çekilen çocukların kiminin stresi kiminin mutluluğuna ortak olundu.  
Gölcük'te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, hizmete açıldığı günden bu yana gerek hekim kadrosu gerek sosyal sorumluluklarıyla hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi ve Aile Konak işbirliğiyle düzenlenen ve her yıl geleneksel hale gelen “Toplu Sünnet” organizasyonunun üçüncüsü, yoğun katılımla gerçekleşti.

Gölcük Aile Konak Hastanesi ve Gölcük Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü grçekleşen toplu sünnet organizasyonunda  yetmişe yakın çocuk erkekliğe adım attı

Gölcük'te hizmet veren Aile Konak Hastanesi, hizmete açıldığı günden bu yana gerek hekim kadrosu gerek sosyal sorumluluklarıyla hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi ve Aile Konak işbirliğiyle düzenlenen ve her yıl geleneksel hale gelen “Toplu Sünnet” organizasyonunun üçüncüsü, yoğun katılımla gerçekleşti. Aile Konak Hastanesi idari direktörü Dr. Şahin TALUS'un bizzat katıldığı sünnet organizasyonunda tüm hastane ekibi görev aldı. Organizasyonda konuşan Dr. Şahin TALUS, her yıl olduğu gibi bu yıl da Gölcük Belediyesi'nin toplu sünnet organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan gururluyuz, tüm çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun dedi.  

Cesaret Belgelerini aldılar
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gölcük Belediyesi ve Aile Konak Hastanesi işbirliğinde gerçekleşen ve Gölcüklü yardıma muhtaç ailelerin çocukları için düzenlenen toplu sünnet orgaznizasyonuna katılan  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ aileleri kutlayarak, erkekliğe ilk adımı atan çocuklara cesaret belgelerini İdari Direktör Dr. Şahin TALUS ile birlikte takdim etti. Sünnete katılan İdari  Direktör Dr. Şahin TALUS, çocuklardan birkaçının sünnetini bizzat gerçekleştirerek, sosyal sorumluk projelerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini ve bu projelerde hastane olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Ekip mutluydu
Gölcük Belediyesi ve Aile Konak Hastabesi işbirliğiyle üçüncüsü gerçekleşen organizasyonda hekiminden, hemşiresine, yardımcı personel ve tüm idari personele kadar herkes destek verdi. Gölcüklü yardıma muhtaç çocukların sünnetlerinin geçekleştiği sünnette, çocukların sünnet odaları balonlarla süslenerek, sünnet çocuklarına cesaret belgesi ve balonlar verildi. Aileleriyle fotoğraf çekilen çocukların kiminin stresi kiminin mutluluğuna ortak olundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.