LASTİK İŞ
ismail

AİLE KONAK -HARB-İŞ PROTOKOL İMZALADI

Sağlık 09.10.2015 - 09:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AİLE KONAK -HARB-İŞ PROTOKOL İMZALADI

Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi ve Türk Harb-iş sendikası arasında protokol anlaşması imzalandı.

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi  ve Aile Konak Hastanesi protokol imzaladı Bir yıl önce hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana doktor kadrosu ve yenilikleriyle adından sıkça söz ettiren Aile Konak Hastanesi bir anlaşmaya daha imza attı.  Anlaşmada Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Tıbbi Direktörü M. Veyse BESNİLİ,  Türk Harb-iş şube 2. Başkanı Rüstem KÖSTENCE, Genel sekreter  Ahmet ERDEM, şube mali sekreteri Nusret SUBAŞI, şube eğitim ve teşkilat sekreteri  Selami BULUT  ve sağlık danışmanı İsmail TURAN hazır bulundu.   Her yıl yenilenmesi planlandı 1 yıllık imzalanan protokolde Türk Harb-iş e bağlı tüm personellerin Özel Aile Konak Hastanesi ‘nin, ayaktan ve yatarak tedavilerin yanısıra, poliklinik hizmetlerinden de  indirimli olarak yararlanması sağlandı. Her yıl yenilenmesi planlanan protokol öncesi, Aile Konak Hastanesi Tıbbi Direktörü M. Veysel Besnili bir konuşma yaparak, anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni etti.  
Gölcük’te hizmet veren Aile Konak Hastanesi ve Türk Harb-iş sendikası arasında protokol anlaşması imzalandı.

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi  ve Aile Konak Hastanesi protokol imzaladı

Bir yıl önce hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana doktor kadrosu ve yenilikleriyle adından sıkça söz ettiren Aile Konak Hastanesi bir anlaşmaya daha imza attı.  Anlaşmada Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Tıbbi Direktörü M. Veyse BESNİLİ,  Türk Harb-iş şube 2. Başkanı Rüstem KÖSTENCE, Genel sekreter  Ahmet ERDEM, şube mali sekreteri Nusret SUBAŞI, şube eğitim ve teşkilat sekreteri  Selami BULUT  ve sağlık danışmanı İsmail TURAN hazır bulundu.

 

Her yıl yenilenmesi planlandı

1 yıllık imzalanan protokolde Türk Harb-iş e bağlı tüm personellerin Özel Aile Konak Hastanesi ‘nin, ayaktan ve yatarak tedavilerin yanısıra, poliklinik hizmetlerinden de  indirimli olarak yararlanması sağlandı. Her yıl yenilenmesi planlanan protokol öncesi, Aile Konak Hastanesi Tıbbi Direktörü M. Veysel Besnili bir konuşma yaparak, anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.