“AHİLİK BİR YAŞAM BİÇİMİ OLMALIDIR !

Kocaeli 12.05.2015 - 19:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

“AHİLİK BİR YAŞAM BİÇİMİ OLMALIDIR !

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 28. kez düzenlenen Ahilik Haftası nedeniyle İl Kutlama Komitesi’ni makamında misafir etti.

Birlik ve beraberliğin öneminin vurgulandığı ve halkın değerlerine sahip çıkılması konusunda dikkatlerin çekildiği Ahilik haftası münasebetiyle, İl Kutlama Komitesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na misafir oldu. Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kemal Kaya, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim’in yanı sıra diğer Oda ve Kurum Temsilcileri ziyarette hazır bulundu. Güçlü bir esnaf topluluğu oluşturulması ve Ahilik anlayışının yaşamın her noktasına yayılmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ahilik bir yaşam biçimi olmalıdır. Esnafımız ve üreticimiz bu anlayışla ticari faaliyetlerini devam ettirmelidir” dedi.   “AHİLİĞİ SADECE ESNAFTAN BEKLEMEMELİYİZ” Ahilik anlayışının sadece esnafımıza dönük olmadığını da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ahilik, hayatın en önemli değerleri olan ahlak ve dürüstlük üzerine kurulmuş yaşam biçimidir. Bu sadece esnafımızın sorumluluğu değil halkımızın, sanayicimizin, ticaret erbabının ve tüketicilerimizin de bir nevi sorumluluğudur. Herkes Ahilik üzerine yaşamalıdır. Bir kez daha belirtmek isterim ki Ahilik bizler için çok önemli değerlerin sosyal hayatımıza yansımasıdır” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu’na İl Kutlama Komitesi tarafından Ahilik anlayışını anlatan bir resim çalışması hediye edilirken, Kocaeli Pazarcılar Odası Ahmet Serim’de meyve sepeti takdim etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 28. kez düzenlenen Ahilik Haftası nedeniyle İl Kutlama Komitesi’ni makamında misafir etti.

Birlik ve beraberliğin öneminin vurgulandığı ve halkın değerlerine sahip çıkılması konusunda dikkatlerin çekildiği Ahilik haftası münasebetiyle, İl Kutlama Komitesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na misafir oldu. Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kemal Kaya, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim’in yanı sıra diğer Oda ve Kurum Temsilcileri ziyarette hazır bulundu. Güçlü bir esnaf topluluğu oluşturulması ve Ahilik anlayışının yaşamın her noktasına yayılmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ahilik bir yaşam biçimi olmalıdır. Esnafımız ve üreticimiz bu anlayışla ticari faaliyetlerini devam ettirmelidir” dedi.

 

“AHİLİĞİ SADECE ESNAFTAN BEKLEMEMELİYİZ”

Ahilik anlayışının sadece esnafımıza dönük olmadığını da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ahilik, hayatın en önemli değerleri olan ahlak ve dürüstlük üzerine kurulmuş yaşam biçimidir. Bu sadece esnafımızın sorumluluğu değil halkımızın, sanayicimizin, ticaret erbabının ve tüketicilerimizin de bir nevi sorumluluğudur. Herkes Ahilik üzerine yaşamalıdır. Bir kez daha belirtmek isterim ki Ahilik bizler için çok önemli değerlerin sosyal hayatımıza yansımasıdır” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu’na İl Kutlama Komitesi tarafından Ahilik anlayışını anlatan bir resim çalışması hediye edilirken, Kocaeli Pazarcılar Odası Ahmet Serim’de meyve sepeti takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.