LASTİK İŞ
ismail

AFYON'DA SON RAKİP KAHRAMANMARAŞ

Spor 11.08.2017 - 10:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AFYON'DA SON RAKİP KAHRAMANMARAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını, 1 haftadır Afyonkarahisar'da bulunan Buldan Otel'de sürdüren, Spor Toto 3. Lig 2. Grup Temsilcimiz Gölcükspor, Afyon kampında son hazırlık maçını 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile yapacak.

Afyon'da 4 hazırlık maçı oynmayan kırmızı-siyahlılar, 5. maçını Kahramanmaraşspor ile oynadıktan sonra, yarın öğlen saatlerinde Afyon kampını noktalayarak, kulüp otobüsü ile Gölcük'e geri dönecek MARAŞ MAÇI BELİRLEYİCİ OLACAK Bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele verecek olan Gölcükspor, Afyon kampında son hazırlık maçını bu akşam, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile oynayacak. Afyon'da, yaklaşık 30 kişilik futbolcu grubuyla kamp yapan Gölcükspor'da, 25 kişilik lig kadrosu için, bu akşam oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçı, teknik direktör Ramiz Soydaş için belirleyeceği maç olacak. Maraş maçına, ligde sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'le çıkması beklenen Soydaş için, bu maçta futbolcularının göstereceği performans ve mücadele gücü, oldukça etken olacak. Afyon kampında, sırtasıyla Leventspor, Yeni Altındağspor, Yozgatspor ve Kemerspor takımları ile oynanan hazırlık maçlarında, tüm oyuncularına şans veren Soydaş, bu akşamki Maraş maçında, son kez gözlem fırsatı bulacak. Otelin sahasında bu akşam oynanacak olan maçın başlama saati 19.00. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Yeni sezon hazırlıklarını, 1 haftadır Afyonkarahisar'da bulunan Buldan Otel'de sürdüren, Spor Toto 3. Lig 2. Grup Temsilcimiz Gölcükspor, Afyon kampında son hazırlık maçını 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile yapacak.

Afyon'da 4 hazırlık maçı oynmayan kırmızı-siyahlılar, 5. maçını Kahramanmaraşspor ile oynadıktan sonra, yarın öğlen saatlerinde Afyon kampını noktalayarak, kulüp otobüsü ile Gölcük'e geri dönecek

MARAŞ MAÇI BELİRLEYİCİ OLACAK
Bu sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele verecek olan Gölcükspor, Afyon kampında son hazırlık maçını bu akşam, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile oynayacak. Afyon'da, yaklaşık 30 kişilik futbolcu grubuyla kamp yapan Gölcükspor'da, 25 kişilik lig kadrosu için, bu akşam oynanacak olan Kahramanmaraşspor maçı, teknik direktör Ramiz Soydaş için belirleyeceği maç olacak. Maraş maçına, ligde sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'le çıkması beklenen Soydaş için, bu maçta futbolcularının göstereceği performans ve mücadele gücü, oldukça etken olacak. Afyon kampında, sırtasıyla Leventspor, Yeni Altındağspor, Yozgatspor ve Kemerspor takımları ile oynanan hazırlık maçlarında, tüm oyuncularına şans veren Soydaş, bu akşamki Maraş maçında, son kez gözlem fırsatı bulacak. Otelin sahasında bu akşam oynanacak olan maçın başlama saati 19.00. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.