LASTİK İŞ

AFAD MÜDAHALE ETTİ

10.01.2017 - 08:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AFAD MÜDAHALE ETTİ

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi amfibik araçla Yuvacık’taki Sarıkamış yürüyüşünde ilk kurtarma operasyonunu gerçekleştirdi.

Yuvacık Barajı Yürüyüş Yolunda gerçekleşen Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerinin sonunda Gölcük Belediyesi Spor Kulübünün izcisi olan Eray Ş. isimli Lise öğrencisinin ayağının burkulduğu ve yürüyemediği bilgisi alınması üzerine etkinliğe katılan AFAD ekibi ve 112 sağlık ekibi müdahalede bulundu.   TİTİZ MÜDAHALE Kocaeli AFAD’ın arazi aracıyla gencin yanına ulaşan ekipler gencin ayağında kırık olabileceği düşüncesiyle ilk müdahalenin titizlikle yapılması sağlandı. Daha sonra güvenli bir şekilde sedyeye alınan genç 112 sağlık ekiplerine teslim 
Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi amfibik araçla Yuvacık’taki Sarıkamış yürüyüşünde ilk kurtarma operasyonunu gerçekleştirdi.

Yuvacık Barajı Yürüyüş Yolunda gerçekleşen Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerinin sonunda Gölcük Belediyesi Spor Kulübünün izcisi olan Eray Ş. isimli Lise öğrencisinin ayağının burkulduğu ve yürüyemediği bilgisi alınması üzerine etkinliğe katılan AFAD ekibi ve 112 sağlık ekibi müdahalede bulundu.

 

TİTİZ MÜDAHALE

Kocaeli AFAD’ın arazi aracıyla gencin yanına ulaşan ekipler gencin ayağında kırık olabileceği düşüncesiyle ilk müdahalenin titizlikle yapılması sağlandı. Daha sonra güvenli bir şekilde sedyeye alınan genç 112 sağlık ekiplerine teslim 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.