LASTİK İŞ
ismail

ADLİYENİN YANGIN MERDİVENLERİ KİLİTLİ

Gündem 02.12.2016 - 14:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADLİYENİN YANGIN MERDİVENLERİ KİLİTLİ

İlçe başkanları toplantısında Adana’da yaşanan yangın faciasına değinen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Yangın merdiveni konusunda ülkemizde toplumsal bilinç yok. Kocaeli Adliyesi’nde bile yangın merdiveni kapıları kilitli” dedi

CHP’de ilçe başkanları toplantısı önceki gün il örgütünde yapıldı. İl başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlık ettiği toplantıda gündemdeki konular ve yapılan örgüt çalışmaları ele aldı. Toplantı öncesinde bir değerlendirme yapan il başkanı Sarıbay, Adana’da yaşanan yurt yangınına değindi ve ülkede yangın merdivenleri ile ilgili toplumsal bilincin olmadığını dile getirdi. Sarıbay, partilileri sosyal medya hesaplarında yaptıkları yorumlar hakkında da uyardı.   “BAŞKANLIK SİSTEMİ TARTIŞILACAK” İkinci kez yapılan ilçe başkanları toplantısında ülkenin her anlamda giderek kötüye gittiğini dile getiren il başkanı Sarıbay, yaşayan hiç kimsenin güvencesinin olmadığını ifade etti. Yeni dönemde başkanlık sisteminin kamuoyu tarafından tartışılacağını ifade eden Sarıbay, “Bu konuda çok çalışmalıyız. Adı başkanlık, ama bu konu tamamen rejim değişikliği. Karşı mücadelemizi veriyoruz, ancak önümüzde somut bir yasal değişiklik yok. Konu netleştiğinde gereken yapılacak” dedi.   “ADLİYENİN KAPISI KİLİTLİ” Adana’daki yangın faciası hakkında da konuşan il başkanı Cengiz Sarıbay, ilginç tespitlerde bulundu. Sarıbay, “Burada çocuklarımızı kaybettik, zor bir durum. Sorun yangın merdivenleri ile ilgili. Fakat bu konuda toplumsal bilinç yok. Kocaeli Adliyesi’nde bile yangın merdiveni kapıları kilitli” dedi. Sarıbay, konuşmasının sonunda ise Kocaelispor sorununun çözümü için çaba gösterdiklerini, bir sonraki ilçe başkanları toplantısını da yeni il binasında yapacaklarını dile getirdi. 
İlçe başkanları toplantısında Adana’da yaşanan yangın faciasına değinen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Yangın merdiveni konusunda ülkemizde toplumsal bilinç yok. Kocaeli Adliyesi’nde bile yangın merdiveni kapıları kilitli” dedi

CHP’de ilçe başkanları toplantısı önceki gün il örgütünde yapıldı. İl başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlık ettiği toplantıda gündemdeki konular ve yapılan örgüt çalışmaları ele aldı. Toplantı öncesinde bir değerlendirme yapan il başkanı Sarıbay, Adana’da yaşanan yurt yangınına değindi ve ülkede yangın merdivenleri ile ilgili toplumsal bilincin olmadığını dile getirdi. Sarıbay, partilileri sosyal medya hesaplarında yaptıkları yorumlar hakkında da uyardı.

 

“BAŞKANLIK SİSTEMİ TARTIŞILACAK”

İkinci kez yapılan ilçe başkanları toplantısında ülkenin her anlamda giderek kötüye gittiğini dile getiren il başkanı Sarıbay, yaşayan hiç kimsenin güvencesinin olmadığını ifade etti. Yeni dönemde başkanlık sisteminin kamuoyu tarafından tartışılacağını ifade eden Sarıbay, “Bu konuda çok çalışmalıyız. Adı başkanlık, ama bu konu tamamen rejim değişikliği. Karşı mücadelemizi veriyoruz, ancak önümüzde somut bir yasal değişiklik yok. Konu netleştiğinde gereken yapılacak” dedi.

 

“ADLİYENİN KAPISI KİLİTLİ”

Adana’daki yangın faciası hakkında da konuşan il başkanı Cengiz Sarıbay, ilginç tespitlerde bulundu. Sarıbay, “Burada çocuklarımızı kaybettik, zor bir durum. Sorun yangın merdivenleri ile ilgili. Fakat bu konuda toplumsal bilinç yok. Kocaeli Adliyesi’nde bile yangın merdiveni kapıları kilitli” dedi. Sarıbay, konuşmasının sonunda ise Kocaelispor sorununun çözümü için çaba gösterdiklerini, bir sonraki ilçe başkanları toplantısını da yeni il binasında yapacaklarını dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.