LASTİK İŞ

ADD'DE BUCAK GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük 13.03.2017 - 12:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ADD'DE BUCAK GÜVEN TAZELEDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu hafta sonunda derneğin Yüzbaşılar sahilindeki lokalinde yapıldı.

Genel Kurul’a tek aday olarak katılan mevcut başkan İsmet Bucak yönetiminde bazı değişiklikler yaparak güven tazeledi ve tekrar başkan olarak seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan genel kurulda divan heyeti başkanı olarak Ayla Şen, divan üyesi olarak Üstün Gökçen ve Vefa Sağcan seçildiler. Başkan İsmet Bucak’ın yaptığı konuşmadan sonra ADD Genel Merkez’in mesajı okundu. Genel Kurul’a 137 üye katıldı. Konuk katılımcıların konuşması maddesine geçilince üyelerden CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Mustafa Küpçü, şubenin kurucu başkanı Nurettin Gür, Eğitim-İş Gölcük Şube Başkanı Celal Doğan, Kocaeli Şubesi eski Başkanı Ahmet Kavas konuştular. Faaliyet raporunun okunmasından sonra yönetim kurulu ve denetim kurullarının raporları okundu ve eski yönetim ibra edildi. Gündemin son maddesi olan seçimlere geçildi ve yapılan oylamada ADD Gölcük Şubesi’nin yeni yönetimi oy birliğiyle kabul edildi. En son olarak Başkan İsmet Bucak’ın teşekkür konuşması ile genel kurul sona erdi. ADD Gölcük Şube’nin yeni yönetimi. YÖNETİM KURULU İsmet Bucak         Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Seçer        Yönetim Kurulu Üyesi N.Hilal Ardıçer    Yönetim Kurulu Üyesi     Ebru Demir        Yönetim Kurulu Üyesi Umutcan Uz        Yönetim Kurulu Üyesi Halil Küçükparlak    Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ateş        Yönetim Kurulu Üyesi DENETİM KURULU: Faruk Ünsal, Naciye Yalçın, Yaşar Şengel DİSİPLİN KURULU    : Feridun Yaşbek, Necla Fındık, Celal Doğan KURULTAY DELEGELERİ: Oktay Seçer, Ayşe Çelik, Cemil Özbaş, Hilal Ardıçer  
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu hafta sonunda derneğin Yüzbaşılar sahilindeki lokalinde yapıldı.

Genel Kurul’a tek aday olarak katılan mevcut başkan İsmet Bucak yönetiminde bazı değişiklikler yaparak güven tazeledi ve tekrar başkan olarak seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan genel kurulda divan heyeti başkanı olarak Ayla Şen, divan üyesi olarak Üstün Gökçen ve Vefa Sağcan seçildiler. Başkan İsmet Bucak’ın yaptığı konuşmadan sonra ADD Genel Merkez’in mesajı okundu. Genel Kurul’a 137 üye katıldı. Konuk katılımcıların konuşması maddesine geçilince üyelerden CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Mustafa Küpçü, şubenin kurucu başkanı Nurettin Gür, Eğitim-İş Gölcük Şube Başkanı Celal Doğan, Kocaeli Şubesi eski Başkanı Ahmet Kavas konuştular.

Faaliyet raporunun okunmasından sonra yönetim kurulu ve denetim kurullarının raporları okundu ve eski yönetim ibra edildi. Gündemin son maddesi olan seçimlere geçildi ve yapılan oylamada ADD Gölcük Şubesi’nin yeni yönetimi oy birliğiyle kabul edildi. En son olarak Başkan İsmet Bucak’ın teşekkür konuşması ile genel kurul sona erdi.

ADD Gölcük Şube’nin yeni yönetimi.

YÖNETİM KURULU

İsmet Bucak         Yönetim Kurulu Başkanı

Oktay Seçer        Yönetim Kurulu Üyesi

N.Hilal Ardıçer    Yönetim Kurulu Üyesi    

Ebru Demir        Yönetim Kurulu Üyesi

Umutcan Uz        Yönetim Kurulu Üyesi

Halil Küçükparlak    Yönetim Kurulu Üyesi

Selma Ateş        Yönetim Kurulu Üyesi

DENETİM KURULU: Faruk Ünsal, Naciye Yalçın, Yaşar Şengel

DİSİPLİN KURULU    : Feridun Yaşbek, Necla Fındık, Celal Doğan

KURULTAY DELEGELERİ: Oktay Seçer, Ayşe Çelik, Cemil Özbaş, Hilal Ardıçer

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.