LASTİK İŞ

“ADI BENDE SAKLI” ÇOK BEĞENİLDİ

31.03.2018 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“ADI BENDE SAKLI” ÇOK BEĞENİLDİ

Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bizim Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Adı Bende Saklı” Tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı.

Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bizim Tiyatro ekibi tarafından, Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘’Adı Brende Saklı’’ adlı oyun sergilendi.   YOĞUN KATILIM Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bizim Tiyatro ekibi tarafından Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘’Adı Brende Saklı’’ adlı Tiyatro gösterisine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, sivil toplum kuruluşları, parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dayanışma örneği Yörük Türkmen kültürünün kız isteme ve evlendirme geleneğinin anlatıldığı,Senaryosu ve yönetmenliğini Bünyamin Özdemir’in yaptığı Adı Bende Saklı’’ oyunu büyük ilgi gördü. Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, tiyatro gösterisine gösterdikleri ilgiden dolayı, misafirlerine teşekkürlerini ileterek, kültür kaynaşmasının Gölcük’te güzel bir örneğini sergilediklerini, birlik ve dayanışma içerisinde güzel bir mozaiğin var olduğunu belirtti.
Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bizim Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Adı Bende Saklı” Tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı.
Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bizim Tiyatro ekibi tarafından, Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘’Adı Brende Saklı’’ adlı oyun sergilendi.
 
YOĞUN KATILIM
Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bizim Tiyatro ekibi tarafından Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘’Adı Brende Saklı’’ adlı Tiyatro gösterisine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, sivil toplum kuruluşları, parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dayanışma örneği
Yörük Türkmen kültürünün kız isteme ve evlendirme geleneğinin anlatıldığı,Senaryosu ve yönetmenliğini Bünyamin Özdemir’in yaptığı Adı Bende Saklı’’ oyunu büyük ilgi gördü. Kocaeli Yörük Türkmen Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, tiyatro gösterisine gösterdikleri ilgiden dolayı, misafirlerine teşekkürlerini ileterek, kültür kaynaşmasının Gölcük’te güzel bir örneğini sergilediklerini, birlik ve dayanışma içerisinde güzel bir mozaiğin var olduğunu belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.