LASTİK İŞ

AÇIK YÜZME YARIŞLARI YAPILDI

18.08.2019 - 15:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AÇIK YÜZME YARIŞLARI YAPILDI

Değirmendere, Gölcük, Kocaeli 14.Açık Deniz Yüzme Şampiyonası ,Değirmendere Çınarlık Sahili'Nde yapıldı.

 Değirmendere, Gölcük, Kocaeli 14.Açık Deniz Yüzme Şampiyonası'nı, Gölcük Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğiyle büyük ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.. ✅ 342 yarışmacı katıldığı yarışlarda kıyasıya bir mücadele yaşanırken dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi. Başkan Sezer yaptığı konuşmada ," .Dereceye giren ve katılım gösteren tüm yüzücülerimize, federasyon temsilcilerimize, hakemlerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyona örnek işbirlikleriyle yine imza attık, ilçemizin spor, sanat ve kültür ile anılan bir kent olması için durmak yok, çalışmaya devam..."dedi
Değirmendere, Gölcük, Kocaeli 14.Açık Deniz Yüzme Şampiyonası ,Değirmendere Çınarlık Sahili'Nde yapıldı.

 Değirmendere, Gölcük, Kocaeli 14.Açık Deniz Yüzme Şampiyonası'nı, Gölcük Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğiyle büyük ilgi ve katılımla gerçekleştirildi..

 342 yarışmacı katıldığı yarışlarda kıyasıya bir mücadele yaşanırken dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından verildi.

Başkan Sezer yaptığı konuşmada ," .Dereceye giren ve katılım gösteren tüm yüzücülerimize, federasyon temsilcilerimize, hakemlerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyona örnek işbirlikleriyle yine imza attık, ilçemizin spor, sanat ve kültür ile anılan bir kent olması için durmak yok, çalışmaya devam..."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.