LASTİK İŞ
ismail

8. BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI

04.06.2016 - 16:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

8. BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI

Bu yıl 8.si düzenlenen Bahar Şenliği Kavaklı sahilinde üç gün boyunca yapıldı. Bahar şenliği öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı etkinliğe katılan vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.

Bu yıl 8.si düzenlenen Bahar Şenliği Kavaklı sahilinde üç gün boyunca yapıldı. Bahar şenliği öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı etkinliğe katılan vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.  Bahar Şenliği Açılışına CHP Kocaeli milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplan, Haydar Akar, Kaymakam Adem Yazıcı, eşi Muteber yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Kurum müdürleri, siyasi parti yöneticileri, ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı "Bu etkinlikle vatandaşlarımızı bir araya getirip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek ve yaşadığımız kente fayda sağlamayı amaçladık. Bu yıl 8. yaptığımız etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.  Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk etkinliğin her yıl daha da kalabalık bir grupla yapıldığını ifade ederek "Her yıl içi daha dolu olan bir programla etkinliğimizi yapıyoruz. Katkı koyan herkese teşekkürler" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise "Gönüllük esasına dayalı olarak Gölcük'te faaliyetlerini sürdüren Kadın Meclisini kutluyorum. Her yıl etkinliğimizi katkı koyan bayanlara teşekkür ederim. Bizler her yıl bu etkinlikleri yaparak kente sosyal ve kültürel alanda bir hizmette bulunmanın keyfini yaşıyoruz" dedi. Kaymakam Adem Yazıcı "Bu tarz etkinlikler ilçemize katkı koyuyor. Kadınlarımız üç gün boyunca kendi ürettikelri ürünleri satacak. SKK'larımız kendilerini tanıtma imkanı bulacak. Katkı koyan herkese teşekkür edirim"dedi. CHP Kocaeli milletveli Fatma Hürriyet kaplan "Kadınalrın her alanda olması bir bayan milletvekili oılarak beni mutlu ediyor. bahar şenliğine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum"dedi. Konuşmaları ardından açılış kurdelesi kesildi ve Başkan Ellibeş ve protokol stantları tek tek gezerek katılımcılarla selamlaştı.  KAN BAĞIŞI YAPILDI 8. düzenlenen Bahar Şanliği etkiliğinde STK'lar, dernekler ve Kent Konseyi Kadın Meclisleri stant açtı. Etkinlikte Kızılay Kan Merkezi'de stant açarak kan bağışı aldı. Kan bağışı üç gün boyunca devam etti. SERTİFİKALAR VERİLDİ Türk Hava Kurumu Başkanı Bilge Saral eğitimini tamamlayan genç kanatlara için sertifika töreni düzenledi. genç kanatlara sertifikalarını protokol verdi. ÇOCUKLARA MISIR VE PAMUK ŞEKERİ Etkinlikte el işi stantlarının yanı sıra yiyecek stantları da ilgi gördü. Özellikle gözlemeler protokol ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ayrıca etkinlikte çocuklara ücretsiz pamuk şekeri ve patlamış mısır dağıtıldı.
Bu yıl 8.si düzenlenen Bahar Şenliği Kavaklı sahilinde üç gün boyunca yapıldı. Bahar şenliği öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı etkinliğe katılan vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.

Bu yıl 8.si düzenlenen Bahar Şenliği Kavaklı sahilinde üç gün boyunca yapıldı. Bahar şenliği öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı etkinliğe katılan vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. 
Bahar Şenliği Açılışına CHP Kocaeli milletvekilleri Fatma Hürriyet Kaplan, Haydar Akar, Kaymakam Adem Yazıcı, eşi Muteber yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Kurum müdürleri, siyasi parti yöneticileri, ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı "Bu etkinlikle vatandaşlarımızı bir araya getirip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek ve yaşadığımız kente fayda sağlamayı amaçladık. Bu yıl 8. yaptığımız etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk etkinliğin her yıl daha da kalabalık bir grupla yapıldığını ifade ederek "Her yıl içi daha dolu olan bir programla etkinliğimizi yapıyoruz. Katkı koyan herkese teşekkürler" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise "Gönüllük esasına dayalı olarak Gölcük'te faaliyetlerini sürdüren Kadın Meclisini kutluyorum. Her yıl etkinliğimizi katkı koyan bayanlara teşekkür ederim. Bizler her yıl bu etkinlikleri yaparak kente sosyal ve kültürel alanda bir hizmette bulunmanın keyfini yaşıyoruz" dedi. Kaymakam Adem Yazıcı "Bu tarz etkinlikler ilçemize katkı koyuyor. Kadınlarımız üç gün boyunca kendi ürettikelri ürünleri satacak. SKK'larımız kendilerini tanıtma imkanı bulacak. Katkı koyan herkese teşekkür edirim"dedi.
CHP Kocaeli milletveli Fatma Hürriyet kaplan "Kadınalrın her alanda olması bir bayan milletvekili oılarak beni mutlu ediyor. bahar şenliğine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum"dedi.
Konuşmaları ardından açılış kurdelesi kesildi ve Başkan Ellibeş ve protokol stantları tek tek gezerek katılımcılarla selamlaştı. 
KAN BAĞIŞI YAPILDI
8. düzenlenen Bahar Şanliği etkiliğinde STK'lar, dernekler ve Kent Konseyi Kadın Meclisleri stant açtı. Etkinlikte Kızılay Kan Merkezi'de stant açarak kan bağışı aldı. Kan bağışı üç gün boyunca devam etti.
SERTİFİKALAR VERİLDİ
Türk Hava Kurumu Başkanı Bilge Saral eğitimini tamamlayan genç kanatlara için sertifika töreni düzenledi. genç kanatlara sertifikalarını protokol verdi.
ÇOCUKLARA MISIR VE PAMUK ŞEKERİ
Etkinlikte el işi stantlarının yanı sıra yiyecek stantları da ilgi gördü. Özellikle gözlemeler protokol ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ayrıca etkinlikte çocuklara ücretsiz pamuk şekeri ve patlamış mısır dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.