LASTİK İŞ
ismail

ŞİDDETLİ FIRTINA SAHİLİ SULAR ALTINDA BIRAKTI

Gündem 19.11.2023 - 11:01, Güncelleme: 19.11.2023 - 11:07
 

ŞİDDETLİ FIRTINA SAHİLİ SULAR ALTINDA BIRAKTI

Dün akşam saatlerinden beri devam eden şiddetli fırtına ve yağmur ilçemizde etili olmaya devam ediyor.

Gece boyunca devam eden fırtına Değirmendere ve Halıdere sahilini sular altında bıraktı. Sahilde bulunan banklar kırıldı, bir çok iş yerini su bastı. Kocaeli Valiliği ve Meteorliji, fırtına ve yağmurun bugün de etkili olmasının beklendiğini açıklayarak vatandaşları uyardı. Fırtına İzmt Merkezde de etkili olurken, Hereke de seyyar iskele fırtınaya dayanamayarak halat koparttı.
Dün akşam saatlerinden beri devam eden şiddetli fırtına ve yağmur ilçemizde etili olmaya devam ediyor.

Gece boyunca devam eden fırtına Değirmendere ve Halıdere sahilini sular altında bıraktı. Sahilde bulunan banklar kırıldı, bir çok iş yerini su bastı. Kocaeli Valiliği ve Meteorliji, fırtına ve yağmurun bugün de etkili olmasının beklendiğini açıklayarak vatandaşları uyardı.

Fırtına İzmt Merkezde de etkili olurken, Hereke de seyyar iskele fırtınaya dayanamayarak halat koparttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.