LASTİK İŞ
ismail

1.AMATÖR KÜME DE KIRAN KIRANA BİR HAFTA OLACAK

Spor 19.10.2017 - 19:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

1.AMATÖR KÜME DE KIRAN KIRANA BİR HAFTA OLACAK

Kocaeli Birinci Amatör Küme’de A ve B Grubu heyecanı yarın oynancak olan maçlarla devam edecek.

4’üncü haftada B Grubunda yer alan Hisareynspor-Şirinköyspor, ilçe derbisinde karşı karşı karşıya gelirken, A Grubundaki temsilcimiz Asarköyspor ise Değirmendere Stadı’nda, Başaranspor’u konuk edecek. Diğer maçların ise kıran kırana geçmesi bekleniyor   İLÇE DERBİSİ İÇİN HİSAREYN STADI’NA Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubunda, bu hafta sonu kıran kırana maçlar var. B Grubunda Bağçeşmespor, 3 maçta topladığı 9 puan ile zirvedeki yerini korurken, Çayırova Serhatspor ve Kadıköysppor ise henüz punala tanışamadı. B Grubunda ilçemizi temsil eden 2 takımımız olan Hisareynspor ve Şirinköyspor, yarın saat 14.00 da Hisareyn Stadı’nda kozlarını paylaşacaklar. Hisareynspor, kentlisi Şirinköyspor’a nazaran biraz daha avantajlı konumda. Hisareynspor 6 puanla 4’üncü sırada yer alırken, Şirinköyspor ise 1 puanla 8’inci sırada yer alıyor.     ASARKÖYSPOR’UN KONUĞU BAŞARANSPOR Birinci Kümede ki bir diğer temsilcimiz olan Asarköyspor ise A Grubunda aslanlar gibi mücadelesini sürdürüyor. Asarköyspor, ligde geride kalan 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, mağlubiyeti bulunmuyor. Nuri Aksoy yönetimindeki Asarköyspor, ligin 4. Hafta maçında yarın 18.00 da Değirmendere Stadı’nda Başaranspor’u konuk edecek. Sonucu merakla beklenen maç, haftanın en zevkli maçlarından birisine sahne olması bekleniyor. 5 puanlı Asarköyspor, 3 puanlı Asarköyspor, rakibini yenmesi durumuında, zirve yarışındaki yerini sağlamlaştıracak. Kocaeli 1. Amatör Küme A ve B Gruplarında 4. Haftanın maç programı şöyle; Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   A GRUBU 4. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI 21 EKİM CUMARTESİ Avni Kalkavan Stadı 15.00 Çenesuyu Plajyoluspor-Alikahya BLD. Ş. Bin. Arslan Kulaksız Stad 17.00 Başiskele Damlarspor-Körfez Esen Beylikbağı Stadı 14.00 Gebze Yavuz Selimspor-Yavuzspor Değirmendere Stadı 18.00 Gölcük Asarköy-B. Başaranspor Cephanelik Stadı 19.00 Bağdatspor-Çerkeşlispor   B GRUBU 4. HAFTANIN PROGRAMI 21 EKİM CUMARTESİ Hisareyn Stadı 14.00 Hisareynspor-Şirinköyspor Metin Oktay Stadı 17.00 Hidropaks Gebze Tayfun-Bağçeşme Bahçecik Stadı 13.00 Bahçecikspor-Uzuntarla BLD. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı 18.00 MAP Şenerspor-Çamlıtepespor Şekerpınar Stadı 17.00 Çayırova Serhatspor-Kadıköyspor ************************  
Kocaeli Birinci Amatör Küme’de A ve B Grubu heyecanı yarın oynancak olan maçlarla devam edecek.

4’üncü haftada B Grubunda yer alan Hisareynspor-Şirinköyspor, ilçe derbisinde karşı karşı karşıya gelirken, A Grubundaki temsilcimiz Asarköyspor ise Değirmendere Stadı’nda, Başaranspor’u konuk edecek. Diğer maçların ise kıran kırana geçmesi bekleniyor

 

İLÇE DERBİSİ İÇİN HİSAREYN STADI’NA

Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubunda, bu hafta sonu kıran kırana maçlar var. B Grubunda Bağçeşmespor, 3 maçta topladığı 9 puan ile zirvedeki yerini korurken, Çayırova Serhatspor ve Kadıköysppor ise henüz punala tanışamadı. B Grubunda ilçemizi temsil eden 2 takımımız olan Hisareynspor ve Şirinköyspor, yarın saat 14.00 da Hisareyn Stadı’nda kozlarını paylaşacaklar. Hisareynspor, kentlisi Şirinköyspor’a nazaran biraz daha avantajlı konumda. Hisareynspor 6 puanla 4’üncü sırada yer alırken, Şirinköyspor ise 1 puanla 8’inci sırada yer alıyor.  

 

ASARKÖYSPOR’UN KONUĞU BAŞARANSPOR

Birinci Kümede ki bir diğer temsilcimiz olan Asarköyspor ise A Grubunda aslanlar gibi mücadelesini sürdürüyor. Asarköyspor, ligde geride kalan 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, mağlubiyeti bulunmuyor. Nuri Aksoy yönetimindeki Asarköyspor, ligin 4. Hafta maçında yarın 18.00 da Değirmendere Stadı’nda Başaranspor’u konuk edecek. Sonucu merakla beklenen maç, haftanın en zevkli maçlarından birisine sahne olması bekleniyor. 5 puanlı Asarköyspor, 3 puanlı Asarköyspor, rakibini yenmesi durumuında, zirve yarışındaki yerini sağlamlaştıracak.

Kocaeli 1. Amatör Küme A ve B Gruplarında 4. Haftanın maç programı şöyle; Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

A GRUBU 4. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

21 EKİM CUMARTESİ

Avni Kalkavan Stadı

15.00 Çenesuyu Plajyoluspor-Alikahya BLD.

Ş. Bin. Arslan Kulaksız Stad

17.00 Başiskele Damlarspor-Körfez Esen

Beylikbağı Stadı

14.00 Gebze Yavuz Selimspor-Yavuzspor

Değirmendere Stadı

18.00 Gölcük Asarköy-B. Başaranspor

Cephanelik Stadı

19.00 Bağdatspor-Çerkeşlispor

 

B GRUBU 4. HAFTANIN PROGRAMI

21 EKİM CUMARTESİ

Hisareyn Stadı

14.00 Hisareynspor-Şirinköyspor

Metin Oktay Stadı

17.00 Hidropaks Gebze Tayfun-Bağçeşme

Bahçecik Stadı

13.00 Bahçecikspor-Uzuntarla BLD.

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı

18.00 MAP Şenerspor-Çamlıtepespor

Şekerpınar Stadı

17.00 Çayırova Serhatspor-Kadıköyspor

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.