LASTİK İŞ
ismail

18.03.2017 - 09:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, dün Günaydın Kocaeli adlı internet sitesinde yer alan ve kendisinin de olayların içinde olduğu iddia edilen haberle ilgili yargı yoluna gidiyor.

Güngör Arslan'ın sahibi olduğu Günaydın Kocaeli  adlı internet sitesinde dün yer alan haberde, geçtiğimiz günlerde çarşıda meydana gelen kavga olayı ile ilgili Başkan yardımcısı Değirmenci olayın tarafı gibi gösterilmiş darp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen güreşçileri de Değirmenci'nin gönderdiği öne sürülmüştü. Haberin internet sitesinde yer almasının ardından avukatı İbrahim Ulufer'e talimat veren Levent Değirmenci haberle ilgili yargı yoluna gidiyor. Konuyla ilgili Yeni Gölcük'ün sorularını yanıtlayan Levent Değirmenci, yaşanan kavga olayı ile ilgili en küçük bir ilgisinin bile olmadığını belirtti.  Haberde Yasin Alp'in eniştesi olarak gösterildiğini belirten Değirmenci, Alp ile her hangi bir akrabalığının olmadığını ifade etti. Olay günü, tesadüfen şahit olduğu kavga olayına tarafları yatıştırmak için müdahale ettiğini de ifade eden Değirmenci, " Haberde darp olayına karışan güreşçileri benim gönderdiğim iddia ediliyor. Oysa ki, olaya karışan güreşçiler YAsin Alp'in yakın akrabası. Orada, Cumhurbaşkanımıza ve Alp'in ailesine küfür edildiğini duyan bu güreşçiler darp edildiği iddia edilen şahsı küfür etmemesi konusunda uyarıyor. Şahıs bu defa kendilerine küfür edince de kvga başlıyor" dedi.  Gölcük'ün küçük bir yer olduğunu ve neredeyse herkesin herkesle bir yakınlığı olduğunu da ifade eden Değirmenci, " Bu tür kavgalar, söylentiler şahsımı da Gölcük'ü de yıpratmak için yapılıyor. Kavgadan sonra her iki taraf da barıştı ve konu kapandı. Kapanmış bir konun, 3 gün sonra tekrar haber yapılması bazı kişilerin gerçek amacını ortaya koyuyor" dedi. 
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, dün Günaydın Kocaeli adlı internet sitesinde yer alan ve kendisinin de olayların içinde olduğu iddia edilen haberle ilgili yargı yoluna gidiyor.

Güngör Arslan'ın sahibi olduğu Günaydın Kocaeli  adlı internet sitesinde dün yer alan haberde, geçtiğimiz günlerde çarşıda meydana gelen kavga olayı ile ilgili Başkan yardımcısı Değirmenci olayın tarafı gibi gösterilmiş darp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen güreşçileri de Değirmenci'nin gönderdiği öne sürülmüştü.

Haberin internet sitesinde yer almasının ardından avukatı İbrahim Ulufer'e talimat veren Levent Değirmenci haberle ilgili yargı yoluna gidiyor.

Konuyla ilgili Yeni Gölcük'ün sorularını yanıtlayan Levent Değirmenci, yaşanan kavga olayı ile ilgili en küçük bir ilgisinin bile olmadığını belirtti. 

Haberde Yasin Alp'in eniştesi olarak gösterildiğini belirten Değirmenci, Alp ile her hangi bir akrabalığının olmadığını ifade etti. Olay günü, tesadüfen şahit olduğu kavga olayına tarafları yatıştırmak için müdahale ettiğini de ifade eden Değirmenci, " Haberde darp olayına karışan güreşçileri benim gönderdiğim iddia ediliyor. Oysa ki, olaya karışan güreşçiler YAsin Alp'in yakın akrabası. Orada, Cumhurbaşkanımıza ve Alp'in ailesine küfür edildiğini duyan bu güreşçiler darp edildiği iddia edilen şahsı küfür etmemesi konusunda uyarıyor. Şahıs bu defa kendilerine küfür edince de kvga başlıyor" dedi. 

Gölcük'ün küçük bir yer olduğunu ve neredeyse herkesin herkesle bir yakınlığı olduğunu da ifade eden Değirmenci, " Bu tür kavgalar, söylentiler şahsımı da Gölcük'ü de yıpratmak için yapılıyor. Kavgadan sonra her iki taraf da barıştı ve konu kapandı. Kapanmış bir konun, 3 gün sonra tekrar haber yapılması bazı kişilerin gerçek amacını ortaya koyuyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.