Sağlık 11.01.2017 - 09:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney Gölcük’te yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Ergüney, Gölcük’e 1 sene içerisinde 4 ana branşta da üniteler kurarak İzmit’e hasta akışını kesmek istediklerini ifade etti

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, “Gölcük’te 1 sene içerisindeki hedefimiz, 4 ana branşta ünitelerimizi hizmete sokmak. Kadın, çocuk doğum, genel cerrahi ve dahiliye branşları bunlar. Ulaşılması zor bir hedef ama çabalayacağız.  Bu 4 ana branşın dördünü başaramasak bile ikisini üçünü başarırız. Önümüzdeki yıl Gölcük’ten İzmit’e hasta akışının kesilmesini istiyoruz. Burasını bu bölgede bir üs konumuna gelmesini arzuluyoruz. Böylelikle amacımız İzmit’in hasta yükünü de azaltmak” dedi.   EK HİZMET BİNASI Gölcük Devlet Hastanesi’nin Halıdere’de yapılacak olan yeni ek hizmet binası hakkında da açıklamalarda bulunan Ergüney, “ Gölcük Devlet Hastanesi’nin Halıdere’de yapılacak olan ek hizmet binasında 250-300 yataklı bir tesisimiz olacak. Gölcük bu anlamda önem verdiğimiz bir yer” ifadelerini kullandı.   “FİZİK HİZMETLERİNİN MERKEZİ OLACAK” Halıdere Fizik Tedavi Merkezi’nde çalışmaların sürdüğünü belirten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, “ Halıdere Fizik Tedavi Merkezi’nde şu anda dış cephe çalışmaları yapılıyor. Şubat sonu Mart başı gibi hizmete sokmayı planlıyoruz fizik tedavi merkezimizi. Bu merkez entegre fizik hizmetlerinin merkezi olacak. Gölcük hem ilimizde gemde ülkemizde adını duyuracaktır” şeklinde konuştu.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney Gölcük’te yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Ergüney, Gölcük’e 1 sene içerisinde 4 ana branşta da üniteler kurarak İzmit’e hasta akışını kesmek istediklerini ifade etti

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, “Gölcük’te 1 sene içerisindeki hedefimiz, 4 ana branşta ünitelerimizi hizmete sokmak. Kadın, çocuk doğum, genel cerrahi ve dahiliye branşları bunlar. Ulaşılması zor bir hedef ama çabalayacağız.  Bu 4 ana branşın dördünü başaramasak bile ikisini üçünü başarırız. Önümüzdeki yıl Gölcük’ten İzmit’e hasta akışının kesilmesini istiyoruz. Burasını bu bölgede bir üs konumuna gelmesini arzuluyoruz. Böylelikle amacımız İzmit’in hasta yükünü de azaltmak” dedi.
 
EK HİZMET BİNASI
Gölcük Devlet Hastanesi’nin Halıdere’de yapılacak olan yeni ek hizmet binası hakkında da açıklamalarda bulunan Ergüney, “ Gölcük Devlet Hastanesi’nin Halıdere’de yapılacak olan ek hizmet binasında 250-300 yataklı bir tesisimiz olacak. Gölcük bu anlamda önem verdiğimiz bir yer” ifadelerini kullandı.
 
“FİZİK HİZMETLERİNİN MERKEZİ OLACAK”
Halıdere Fizik Tedavi Merkezi’nde çalışmaların sürdüğünü belirten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, “ Halıdere Fizik Tedavi Merkezi’nde şu anda dış cephe çalışmaları yapılıyor. Şubat sonu Mart başı gibi hizmete sokmayı planlıyoruz fizik tedavi merkezimizi. Bu merkez entegre fizik hizmetlerinin merkezi olacak. Gölcük hem ilimizde gemde ülkemizde adını duyuracaktır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.