Gölcük 19.10.2016 - 15:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ilçemizde yaklaşık 250 kişi gözaltına alınırken 6 öğretmende ve üç esnafda Bylock telefon kullandığı tespit edildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ilçemizde yaklaşık 250 kişi gözaltına alınırken 6 öğretmende ve üç esnafda Bylock telefon kullandığı tespit edildi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ilçemizde yapılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları devam ediyor. İlçemizde bu güne kadar 250 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınıp tutuklananlar arasında Donanma Komutanlığında görevli askerler, Emniyette görevli polisler, Öğretmenler ve esnaflar bulunuyor. Gözaltına alınanların çoğunluğu tutuklanırken geri kalanları ise denetim serbestliğinden serbest bırakıldı 9 KİŞİDE BYLCOK TELEFON Gözaltına alına ve tutuklanan 6 öğretmen ve üç esnafın Bylock telefon kullanıldığı tespit edildi. Bylcok telefon kullanan esnaflar ve öğretmenler tutuklandı. 12 KİŞİ GÖZALTINDA Donanma Komutan Veysel Kösele'nin içinde bulunduğu Yavuz Firkateyn 15 Temmuz gecesi darbeci komutanlar tarafından kaçırılmıştı. Yavuz gemisini takip eden 2 fırkateyn'de görev yapan askerler darbenin bastırılmasının ardından gözaltına alınmıştı. Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin içerisinde bulunduğu firkateyn İzmit Körfezi'nde açılmıştı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ekipleri geçtiğimiz gün Yavuz gemisinde bulunan astsubay ve subay 12 kişiyi gözaltın aldı. Terörle Mücadele Şubesinde sorguları devam eden askerlerin bu hafta ifadelerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli Adliyesine sevkedilmeleri bekleniyor.
15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ilçemizde yaklaşık 250 kişi gözaltına alınırken 6 öğretmende ve üç esnafda Bylock telefon kullandığı tespit edildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ilçemizde yaklaşık 250 kişi gözaltına alınırken 6 öğretmende ve üç esnafda Bylock telefon kullandığı tespit edildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ilçemizde yapılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları devam ediyor. İlçemizde bu güne kadar 250 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınıp tutuklananlar arasında Donanma Komutanlığında görevli askerler, Emniyette görevli polisler, Öğretmenler ve esnaflar bulunuyor. Gözaltına alınanların çoğunluğu tutuklanırken geri kalanları ise denetim serbestliğinden serbest bırakıldı

9 KİŞİDE BYLCOK TELEFON

Gözaltına alına ve tutuklanan 6 öğretmen ve üç esnafın Bylock telefon kullanıldığı tespit edildi. Bylcok telefon kullanan esnaflar ve öğretmenler tutuklandı.

12 KİŞİ GÖZALTINDA
Donanma Komutan Veysel Kösele'nin içinde bulunduğu Yavuz Firkateyn 15 Temmuz gecesi darbeci komutanlar tarafından kaçırılmıştı.

Yavuz gemisini takip eden 2 fırkateyn'de görev yapan askerler darbenin bastırılmasının ardından gözaltına alınmıştı.

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin içerisinde bulunduğu firkateyn İzmit Körfezi'nde açılmıştı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ekipleri geçtiğimiz gün Yavuz gemisinde bulunan astsubay ve subay 12 kişiyi gözaltın aldı.

Terörle Mücadele Şubesinde sorguları devam eden askerlerin bu hafta ifadelerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli Adliyesine sevkedilmeleri bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.